Igaz lehet, hogy Van Damme gyereke vagyok?
Figyelt kérdés
Anyám kiskorom óta ezt állítja. Most 28 éves vagyok, arcra is eléggé hasonlítok rá, meg alkatra is eléggé nyurga vagyok. Jó adottságaim voltak a küzdősportokhoz,stb.2021. júl. 30. 12:56
12/35 anonim válasza:
Én Van Halen-é vagyok. Imádom is a rock zenét :)
13/35 anonim válasza:
Von Sorosch gyermek nincs körünkben?
14/35 anonim válasza:
Én meg von Drakuláé mert szeretem a vért.
15/35 anonim válasza:
ma 13:20
Hívjátok a 104-et, ide már egy vödör Fenistil kell!
16/35 anonim válasza:
Honnan tudhatnánk mi azt, hogy kivel feküdt össze az anyád????
17/35 anonim válasza:
Ne foglalkozz a csúfolódókkal. Csak irigykednek, szerintem teljesen hihető és reális, amit írtál.
Nekem se mindenki hiszi el, hogy apám zeneszerző, pedig szépen énekelek és az arcom is hasonlít.
Üdv. Beethoven Béla
18/35 anonim válasza:
23.hülye XD
ne írj neki ilyeneket mert tényleg elhiszi szrencsétlen..
19/35 anonim válasza:
Anyádnak volt egy álma. Ha tényleg a fia lennél, már tele lenne a bulvár vele és anyád próbálna egy rahedli pénzt legombolni. Szerintem a faluban volt valami cigánygyerek, aki állandóan próbált pörgőrúgást csinálni és úgy hívta magát.
20/35 anonim válasza:
Ennyi erővel nekem meg Pablo Escobar az apám mert göndör a haj meg bajazos vagyok és úgy nézzek ki mint egy drogbáró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!