Mit reagál, ha a 16 éves fiad bemutatná a barátnőjét, aki nagyjából két és fél évvel idősebb? Mit reagálnál, ha a lányodnak lenne fiatalabb barátja?
Sziasztok! Szóval én nem a srác vagyok a kérdésben. Az van, hogy alakul egy sráccal, de nem kiabálom el a dolgot, a héten ismertem meg táborban, és mint kiderült egy suliba járunk. És beszéltünk róla, hogy miután már otthon vagyunk, és nem csak itt a táborban, akkor talizhatnánk kettesben, adjunk esélyt a dolgoknak.
És én eddig nem aggódtam, de ma elkezdett beszélni velem erről random a tanár, aki velünk van.(A srác, akivel alakul, az a tanár unokatestvérének a fia) És olyanokat mondott, hogy hát, ez nem jó ötlet, a korkülönbség, meg ilyenek. És én tökre beparáztam, hogy mi van, ha a srác szülei is hasonlóakat fognak gondolni. Mert így belegondolunk fura,én gimiben jövőre végzek (előkészítős is voltam), 18 vagyok (ősszel leszek 19), a srác meg jövőre lesz tizedikes (ő nem volt előkészítős, amúgy) és ő 16 eves.
És ja, fura. Szerintetek milyen szülői reakciókra lehet számítani?
Az ő dolguk.
Elég szomorú, hogy ez nem természetes, de nyugi minket is megszólnak, holott annyi a bűnünk, hogy 5 cm-rel magasabb vagyok a barátomnál :D
"És én tökre beparáztam, hogy mi van, ha a srác szülei is hasonlóakat fognak gondolni."
Semmi.
Mért, mit számít, mit gondolnak? Valószínűleg el se mondják nektek.
Mi lett azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!