Anyámék miért akarnak állandóan mindenről tudni? És miért "fenyegetőznek"?
Mindenről akarnak tudni. Merre járok, mit csinálok, kivel vagyok. 19 éves vagyok, nem vagyok már gyerek.
Amúgy eléggé otthon ülő vagyok, de ha megyek valahova mindig be kell számolnom. Akkor is ha a szomszédba vagy a boltba. Ha csak írok nekik telón, hogy leléptem (mert nincsenek otthon), akkor folyton fenyegetőznek, hogy megtudják úgyis merre vagyok. Mindig azt hiszik, hogy valami rossz benyomással ható emberekkel találkozok. Mostanában többet járok el, mert van barátom, csak anyáméknak még nem mutattam be. Múltkor éjjel 2-kor értem haza és apám kijelentette, hogy ő egy ilyen férfihoz nem fog barátságosan viszonyulni, akitől ilyen későn érek haza. Meg van pár barátnőm akik nem annyira kedvelik a szüleimet és nem beszélnek velük folyamatosan, őket is mindenféle loty0nak elhordják. Szerintük csak olyan emberekkel tölthetem az időmet akikről tudnak mindent ás kedvelik őket. Sokszor kamuzom azt, hogy xy-nal vagyok, mikor másokkal, mert mérgesek lesznek és fenyegetnek ezzel-azzal.
"Múltkor éjjel 2-kor értem haza és apám kijelentette, hogy ő egy ilyen férfihoz nem fog barátságosan viszonyulni, akitől ilyen későn érek haza."
Amikor esetleg majd vén szatyor lesz, akkor majd gondolom bánhatja, ha a veje sem fog túlságosan barátságosan viszonyulni hozzá.
Nem középiskola és nem szeretném estin tanulni, mert nekem azért kell a szájbarágás, hogy rendesen megtanuljak valamit. Ráadásul a beosztásom is olyan, hogy egyszer délután, egyszer délelőtt dolgozok.
Nyomorogni pedig nem szeretnék. Lakótárs meg szóba se jöhet. Gimi alatt kolis voltam és tök lutri kiket kapsz.
Nekem is ilyenek a szüleim mai napig:)) pedig mar ferjhez mentem, reg el költöztem es gyerekem is van. De meg mindig szeretnek kötekedni. Most mar vicces mert ugy is azt csinalok amit akarok de a te korodban engem is nagyon idegesitett.
Ha egy szem gyerek vagy valoszinüleg tul feltenek.
Hidd el nem tudod öket meg valtoztatni csak mikor mar a sajat labadra alltal.
Nem azt mondtuk, hogy azonnal költözz el, hanem tegyél félre amennyit tudsz, nyiss megtakarítási szla-t, ahova beteszed a pénzed és nem nyúlsz hozzá. Legjobb, ha kártyát se kérsz hozzá, akkor a kísértés fel se merül, hogy költekezz.
Egyszer majd összejön az alap egy lakásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!