Mit tehetnék ilyen helyzetben? (többi a megjegyzésekben)
Sziasztok. Az éven végeztem a gimiben, kezdődik a nyári szünet. Ezután jönne a egyetem, igen ám de de ezzel van a probléma. Nagyon szeretnék elmenni, megpróbálni, hátha sikerül az a diploma, de anyám mindenáron le akar beszélni róla. Először látszólag belement, hogy jelentkezem. Azután jött a feketeleves. Mindennap csak a lebeszélő mondatokat hallgatom. Idézem: "Menj inkább dolgozni. Mit érsz ezzel a diplomával? Féltelek. Messze van".
Az utolsó kijelentés még igaz hisz 490 km-re van az egyetem tőlünk. A másik amiket hall az egyetemistákról..az alkohol a folytonos szex.. én nem ilyen vagyok. Kitudok maradni az eféle dolgokból. Egyke osztálytársam simán elengedték, engem úgy nem akarnak, hogy 3 testvérem van. Szeretem anyát, meg a családot is, de nem akarok itt megvénülni mellettük. Szinte vázában akar tartani. Amikor lát egy munkahirdetést, rögtön rámerőszakolja. Mit tehetnék? Engedjem el az egyetemet és hallgassak anyámra, majd éljek 45 évesen is anyám nyakán?
Gondolom, a kerdezonek messze több pontja van annal, mint amennyi arra a szakra kelleni szokott.
Menj, nem is kérdés! Anyukád sajnos önzésből akar visszahúzni, mert nehezen eli meg, hogy kirepülsz Ez meg valahol érthető lenne, de a viselkedése akkor is messze túlzás.
Menj, akar veszekedés árán is, a jövődről van szó.
11, akkor sem vették fel, csak esélyes, hogy fel fogják venni.
Lányom szakán anno 90 pontot emelkedett egyik évről a másikra.
Jaj a tipikus anyuka, aki suliba is kocsival viszi a kisfiát...
Milyen szakról van szó?
Annyira szomorú látni, hogy egyesek mennyire keresik, hogy mibe lehet belekötni.
Kedves #13 és #17, ne legyünk már ennyire negatívak.
A kérdező feltett egy kérdést, ha van bármi konstruktív gondolatotok, meg lehet osztani vele.
Nem az volt a feladat, hogy csípjétek fülön. Please...
18, tele a bakancs az unatkozó kamugyárosokkal. Veszed a fáradságot, segítesz, és folyton belefutsz, hogy átvertek.
Igenis tessék kiszűrni azokat, akik szórakozásból hazudoznak, mert lassan ott tartunk, hogy senkinek nem lesz kedve segíteni miattuk.
Lehet, hogy csak azért mert új vagyok, de nem értem miért lenne jó bárkinek is, ha kamukérdéseket tenne fel. Figyelemhiány? Mi lenne a célja vele?
18-as voltam.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!