Luca Panna kérdése:

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Alap dolgokat nem kérnek meg tőlem és nem csinálom meg, és még hazudok js mert nem meren elmondani, oersze ezutan nekem is rossz☹️. ezek szerint en semmirekello rossz ember vagyok aki csak art masoknak es nagyon gonosz, pedig nem, kedves szoktam lenni az emberekkel😭 , es mist a testveremet is megbantottam ☹️,

#elvárás #Semmirekllő #Alap dolgok nem meg csinálálása
2021. jún. 22. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, itt válaszolok direk! Nem értem a privát válaszod, mit beszéltél meg és kivel?

Nem személyeskedtem azzal, hogy azt írtam hogy cuki a kérdés ezt írom a pontozóknak is, bár nem érdekel, hogy lepontoztak, de gondolom azt hitték valami vén fószer lehetek és azért :'D.

Ezért is válaszolok itt, nehogy valamit félreérts.

Csak egész egyszerűen azért írtam, mert vicces volt szerintem, hogy dramatikusnak képzelted holott nem is az, de ezt te is írtad. És csak jeleztem ezzel, hogy cuki volt ahogy a kérdést előadtad, és vicces, mert azt hitted, pedig dehogy. :D

Egy színházi előadás is lehet cuki.

Anno mikor gyerek voltam a Padlás musical színészei is tök cukik volt mind(Rádiós, Süni, Mamóka, Herceg,Robinson és lehetne sorolni), talán az ősbemutatón voltam a Vígszínházba akkor, de már rég volt így nem vagyok biztos benne. Gondolom ha utána odamentem volna a színészgárdához pöttöm gyerekként, hogy lelkesen elmondjam nekik hogy cukik voltak mind, az elődadás is, akkor nem löveltek volna villámokat a szemükkel. :D Emlékszem a szilvás gombóc számot dudorásztam hetekig. Mivel nem volt semmi hátsó szándék amögött a mondat mögött, nem kell támadni, mert úgy érzékelem a privát megkeresésed, hogy támadsz. én már el is felejtettem ezt a kérdést és máshol tartok.

Teljesen természetes amúgy, hogy vannak időszakai az embernek amikor garfield üzemmód van. Hidd el nem csak gyerekeknek, felnőtteknek is és többen vannak így gyerekként ahogy te. Egyébként nem volt szerintem panaszkodós, csak megijedtél, hogy megbántottad a testvéred,és ezért ki akartad írni magadból valahol, mert nagyon bántott az érzés, hogy lelkileg fájdalmat okoztál a testvérednek, én ezt szűrtem le, gondolom erre értetted, hogy megbeszéltétek, időközbe csak rájövök, ennek örülök, a testvérek ne is haragudjanak egymásra. Ezért írtam amit írtam.

Apropó, khm 16 éves vagy már? Mert ugye tudod, hogy 16 éves kortól lehet csak regisztrálni?

2021. jún. 25. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
* direkt
2021. jún. 25. 17:08
 13/16 anonim ***** válasza:

* cukik voltak mind

* előadás

és nem elődadás :D

2021. jún. 25. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja és ezt majdnem elfelejtettem. Csak jó tanács. Jó szándékból nem kötözködök. A helyesíró szótárt ajánlom gazdagon garfieldos napjaidkor illetve a google helyesíró javító kikapcsolását, ha be lenne kapcsolva vannak jó interaktiv helyesíró játékok online is.

Különösen az "egyébként" szó utánanézésének illetve ezen kívül a ragozasnak is nézz utána, bár betudtam annak, hogy meleged van. Az vagyok akit megkerestél privátban és akit valószínűleg félreértettél mivel, hogy támadó számonkérő volt az üzeneted semmi udvarias sziával csak figyu kezdéssel.

Van mikor tipozik az ember. Én is tipóztam még egyet javítom azt az egyet is.

* a mögött

Jó legyél! Szia!

2021. jún. 25. 19:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

* Jó szándékból írom, nem kötözködök.

Na én is keresek online helyesíró játékokat megyek is. 😄

2021. jún. 25. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kiskorodban nem avattak be az alap dolgokba, ezért nem alap, hogy megcsinálod őket. Azért hazudsz, mert nem.bízhatsz a szüleidben. Ez is az ő nevelésükből ered.

Nem ez a kettő teszi az embert rosszá, ártóvá, semmirekellővé.

2021. júl. 3. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!