Gáz lenne ha anyukámat megkérdezném ezt?
fiú létemre anyukámat megkérdezném, hogy kölcsön adod a fekete magassarkúdat?
Anyám mit gondolhat erröl?
3-as: ti mindig összemossátok az öltözködést a szexuális irányultsággal, pedig nem kéne. A te gondolkozások alapján minden nő, aki nadrágot hord (és ne adj isten még rövid is a haja, az leszbikus). A ruházat divatfüggő és korfüggő. Volt hogy a magassarkút a férfiak hordták, csak úgy mondom. A ruha nem nemtől függ, csak a mai társadalom aggatja rá ezt.
Én nem vagyok látens meleg, sosem fantáziáltam arról, hogy milyen lenne, ha férfival lennék. Heteró vagyok, van barátnőm, már 13 éve, de előtte is volt, a nőket szeretem, punktum. Sok olyan férfi ismerősöm van, aki szintén "crossdresserkedik", mindnek van felesége, barátnője.
Csak hát az van, hogy vagyunk mi, akiknek tetszenek egyes női ruhadarabok, és ahelyett, hogy ezt elnyomnánk magunkban, felvállaljuk. Volt nő, aki azt mondta, az az igazi tökös férfi, aki ezt bevállalja. Amúgy ez ilyen magyar sajátosság, hogy titeket ez érdekel, hogy a másik mit csinál. Itt a cseheknél, ahol élek, simán kimehetek férfi ruhában és magassarkúban az utcára, 90 % észre se veszi, 9 % megnézi és csak 1 % van, aki mondjuk le is fotóz. Ennyi. Tudom, neked fura, hogy miért jó ez nekünk. Nézd, én nem dohányzom, nem iszom, én ezt csinálom, mert nekem ez esik jól...
Na igen, apukám a női parfümök illatát szereti néha szokott fújni anyuéból, csak mert jó illata van.
Katonaságban nagy divat volt a tánc és apu táncolta mindig a női részt, mert ügyes volt és szeretett táncolni, neki a női rész amolyan kihívás is volt.
Na őrá aztán sok mindent lehet mondani, de azt h szexuálisan meleg hajlamú lenne, na azt nem (hajotta rendesen a lányokat fiatalon). A férjem inkább nézne ki melegnek mint apu, pedig szakállas 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!