Normális hogy anyám nem engedi átrendezni a szobámat 20 éves létemre?
6, anyam egyszer miutan kitakaritottam pl a konyhaszekrenyt kepes volt ujbol duzzogva kitakaritani..szoval ez a neki kell szólni duma is kétséges. Szerencsere ritkan fordult elo.
En ezt sose ertettem, fura szuleim voltak de basszus sose szoltak bele hogy rendezem a szobat. A rend alap volt, de az se maniakusan. Ez valami hagalom mania? Gondolom nem sok sikere lehet az eletben, egyedul a kerdezo maradt akit kontrollalhat. Ne hagyd. Es igyekezz elkoltozni minel elobb.
Es miert nem mersz ellenallni neki? Mast csinalni??
Lehúzni a redőnyt pl, ha zavar a fény...vagy venni egy akarmilywn lakberendezési targyat es beletenni..
Az en anyam is ilyesmi, de nem ilyen diktator. Bárhogy rendezhetem. De bejon, ws kozli h meleg van, ablakot nyit, vagy fordítva.
Es en közlöm vele h neki, nekem meg igy jo, miert csinalja ezt? Nem vagyok hulye, ha melegem van, ki tudom nyitni ablakot.
Kidob samponos dobozt, mikor latta mar, hogy üresben higitom vízzel a sampont, ami epp kell...stb. en o dolgait sose rendezgetem...szoval ez valami alapize tud lenni anyaknal, de az nem, hogy nem csinalhatsz semmit. De az o lakasa, az o izlese, nem tudom, mennyire akarsz drasztikus dolgot
1. Megszoksz. 2. Megszöksz.
Édesanyád egy zsarnok, kár szépíteni. A papucs nevelőapád példája is bizonyítja. Más családokban az apa a zsarnok, nálatok az anya.
Valószínűleg az egész életedet kontrollálni akarja majd, akkor is, ha egyszer elköltözöl. Ott is megjelenik majd nálatok és ő takarít, mos, főz, persze csak azért, hogy "neked segítsen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!