Mi a véleményed erről?
Figyelt kérdés
Apám elhagyott engem gyerek koromban meg anyámat egy másik nőért abból a kapcsolatabol nem szuletett gyerek. Azonban apam meghalt . Csutortokon volt a temetése , es en nem mentem el, sajnos infarktust kapott 49 eves volt, en 25 éves vagyok. Mindenki rollam csacsog most foleg apam rokonai hogy ilyen ordog fajzat gyereket mint en,, ! Pedig apam se gyerek tartást sose támogatott anyagilag aztan mentem hozzajuk mikor felnottem 17,18 evesen de akkor is ha mentem anyamat szidta meg az anyai mamamat átkozta .2021. jún. 8. 20:05
1/8 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy ezt már 25-ödszörre írod ki. Nincs már eleged? Nekem igen...
3/8 anonim válasza:
Miért nem mentél el? Valami különösebb okod volt rá? Én elmentem volna a helyedben, sajnálom, édesapád még nagyon fiatal volt.
4/8 anonim válasza:
Mondd nekik hogy nem volt az apád, csak megcsinált de sosem volt jelen az életedben, nem szeretett, nem támogatott. Lépj túl te is. Talán jó lett volna ha elmész a temetésre hogy lezárhasd magadban a hozzá fűződő érzéseidet is.
5/8 anonim válasza:
Az emberek mindig találnak pofázásra okot. Amúgy minek mentél volna egy gyakorlatilag idegen temetésére, aki szart rád?
6/8 anonim válasza:
MInden hír 3 napig érdekes, majd elfelejtik.
7/8 anonim válasza:
Azért köpködnek, mert addig sem kell a saját sz*rságukkal foglalkozni. Lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!