Titeket korlátoztak a szüleitek? Pl: ruhák, smink, internet, stb, stb
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 19:58
21/26 anonim válasza:
Nálam inkább a szabadságomban korlátoztak, túlféltettek, ezért (is)költöztem el. Ilyenek, hogy ha bementem a barátnőmmel a városba akkor folytonos telefonhívások: merre vagy, kivel, mit csinálsz, mikor jössz haza.
Utazni még most sem engednek, hiába vagyok felnőtt :D Viszont van életem, nem számolok én be senkinek semmiről.
Tehát oda megyek ahova akarok, nem titok, csak nem kötöm senki orrára.
22/26 anonim válasza:
Nekünk nem volt pénzünk ruhára, olyan volt, amilyent kaptunk, esetleg turkálóból. A smink sosem érdekelt, fiú vagyok. Internet akkoriban alig volt még, mire lett otthon addigra már nagy voltam. De szar neked. :)
24/26 anonim válasza:
Szerencsére nem. Nem voltak irányításmániások.
25/26 anonim válasza:
"Titeket korlátoztak a szüleitek?"
Igen, neveltek, nem csak úgy hagytak nőni, mint a gazt.
26/26 anonim válasza:
"A fizetésem anyam számlájára ment"
Nyilván a te saját beleegyezéseddel. Lehet, hogy úgy gondolod utólag, hogy rossz döntés volt, de valójában ezzel te korlátoztad saját magadat, nem a szüleid téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!