Normális h anyám nem enged egymagam külföldre?
Figyelt kérdés
C2-es szinten beszélem az angolt, németet B2-őn és spanyolt is B2-őn. Nincs senki aki velem jönne ezért úgy döntöttem világot látok magam.
19/F
2021. máj. 21. 18:50
1/14 anonim válasza:
Napi kamu kérdés megvolt, köszönjük a részvételt.
2/14 anonim válasza:
Nem csoda hogy nem enged...engem sem enged pedig már felnőtt vagyok (amúgy nem is mennék) csak ha nagyon muszáj, akkor is csak Hollandiába.
3/14 anonim válasza:
És miből fizetes ezt az utazást?
4/14 Tepfal válasza:
Én 19 évesen nem engedélyt kértem, hanem mondtam, hogy megyek, bár könnyebb volt úgy, hogy ekkor már nem éltem a szüleimmel.
Az aggodalmuk viszont érthető, hiszen az egyedül utazásnak megvannak a veszélyei. Ettől függetlenül mondjuk én nem látom be, hogy miért lenne veszélyesebb elmenni mondjuk Bécsbe, mint Miskolcra. A helyedben ezen a vonalon próbálkoznak. A környező országokba lehet egynapos kirándulások szervezni. Ha ezt már megszokták, jöhet a pár napos, a messzebbi vidékekre szóló és így tovább. Nem feltétlenül kell 1 hónapos indiai körúttal kezdeni.
5/14 anonim válasza:
Valószínűleg félt, esetleg magának sincsen ilyen jellegű tapasztalata, nem mozog magabiztosan külföldön stb. Az én anyukám legalábbis ilyen volt, mindig pánikolt, ha egyáltalán szóba került a külföld gondolata. Nem a pénzről szólt, nem a korról szólt, nem az volt a lényeg egyedül vagy kivel/kikkel mennék, nem érdekelte hová mennék, nem érdekelte beszélek-e nyelveket. Nála a külföld azt jelentette, hogy elmész és sosem jössz vissza többet, megvernek, megkéselnek, bedrogoznak, eltévedsz, meglopnak, elveszíted minden pénzed stb. Úgyhogy egy idő után már nem szóltam neki, csak mikor már biztos volt és tulajdonképpen kész tények elé állítottam.
6/14 A kérdező kommentje:
Dolgoztam. 2 nyáron keresztül. Hogy a mostani nyáron utazhassak. Jövő nyáron újra munka. Most egy kicsi pihi
2021. máj. 21. 20:37
7/14 anonim válasza:
Nem fogja rád zárni az ajtót, hogy márpedig nem mehetsz ki. Ha erre gyűjtöttél, menj, de ha nincs tapasztalatod, tényleg kezdd valami közelebbi célponttal.
8/14 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, oda mész ahová akarsz. Megértem, hogy anyukád félt, de akkor egész életedben nem fogsz semmit csinálni, mert anyud nem engedi? Ha te szeretnél utazni, akkor menjél, nem nagyon értem, hogy miért kellene erről még mindig anyukádnak döntenie.
9/14 anonim válasza:
Vilagjarvany idejen utazni? Komplett...idiota. indiaba menj
10/14 A kérdező kommentje:
Én és a családtagjaim is be vagyunk oltva
2021. máj. 22. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!