Anyám miért nem fogadja el hogy a pasim cigizik, vannak tetkói, de attól még szeretem, és nem az ő élete, hanem az enyém?! 17L
Aaaam. Tetovált lány vagyok, aki cigizik. Nem érzem és nem tartanak gettópatkánynak. 17 évesen lett először tetoválásom. Az életem jó irányba halad, 25 évesen hitel, meg minden szarság nélkül épül a házam pl.
Úgy gondolom, aki egy embert a tetoválása alapján így el tud ítélni, az egy befásult roncs. Tipik a saját háza táján sepregessen; másban a szálkát…
Hozzáteszem dolgos csaj vagyok, kicsit zárkózott, de nyitottam a párom családja felé. Lehet a szüleid nem csak a külső alapján ítélték el, hanem a viselkedése is olyan, amit talán én sem néznék jó szemmel a lányommal kapcsolatban.
Szerintem próbáld a párodat elsősorban bevonni a családba és a szüleidet is kérd meg, hogy adjanak neki esélyt. De nem a szüleidnek kell “pitizni” a srácnak, a srácnak kell tenni érte, hogy elfogadják, bizonyítson.
Van még egy pár lány akinek az ilyen stílusú pasi jön be.
Azért óvatosan.
Ha tényleg úgy néz ki, mint ez a tini rapper, akkor én sem vágnék hozzá jó pofát. Más az, amikor egy szép tetoválás van a karon/háton meg mikor valakinek össze van firkálva még a nyaka meg a feje is.
Ha valóban ilyen szinten szét van tetoválva a pasid, akkor szerintem azért is aggódhatnak, mert ilyen tetovalásokkal maximum segédmunkás karriert futhat be, mert egy normális munkahely sem vesz fel ilyen arctetoválásos embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!