3hónapos terhes a fiam barátnője ! 1 hónapja már nem akar a fiamtól semmit ! Beszèlni sem! Vizsgálatokra együtt mennek ! Mi törtènt vele?
Figyelt kérdés
#Baràtnő -gyerek #Elutasítàs a barát felé #Egyedül nevelès
2021. máj. 16. 18:02
11/18 anonim válasza:
Valoszinuleg csak gyerekcsinalasra kellett a fia...
Hetvegi apuka lesz, ennyi.
12/18 anonim válasza:
Valamit itt akkor se tudsz..hogy valójában mi történt. Csak úgy nem rakja ki egy terhes nő az Apát.
13/18 anonim válasza:
Valószínűleg komoly dolgot csinalhatott a fiad. Csak úgy nem rakná kis a menyed. Az is nyilvánvaló hogy nem akarják neked elmondani. Vajon miért nem?
14/18 anonim válasza:
Hát mondjuk ne az anyjával?
Nyilvánvalóan elege lett a csajnak, hogy a pasika azt is elmondja, milyen az ágyban és ezért lép le.
Nekem is volt ilyen EXEM, az is minden aprócseprő szrral az anyjához rohant ahelyett, hogy közösen megbeszéltük volna.
16/18 anonim válasza:
Biztos rajtakapta a pasit egy másik férfival.
17/18 anonim válasza:
Nem beszél vele, de együtt utaznak 100 kmre orvosi vizsgálatra? Hogy beszélik meg, ha nem -beszélnek egymással? És mikor együtt mennek, kukán ülnek egymás mellett órákig?
18/18 anonim válasza:
Szerintem a nőnek mástól van a gyereke! Csak annak nincs ideje 100km-re hurcolászni a volt szeretőjét! Egy apasági vizsgálatot mindenképpen csináljatok anyakönyvezés előtt!
Amit én most kapok a csajoktól! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!