Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit gondoltok...

Szülők! Ti mit gondoltok erről? Őszintén érdekel

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves lányom, most töltötte a 17.évét. 1 éve van együtt a párjával, a fiúnak már van saját lakása. Tegnap a lányom és a fiú azzal jöttek haza, hogy szeretnének összeköltözni, azaz a lányom költözne oda. Szimpatikus egyén a srác bevallom, de nagyon féltem a lányomat. Ti megengednétek a helyemben, hogy összeköltözzenek? Egyből nemet mondtam. Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van. 18 éves összeköltöztem és férjhez mentem az egykori férjemhez, nem lett jó vége.

A lányom is dolgozik, a srác is tehát az egyet gond valójában az, hogy féltem a lányom a csalódástól és attól, hogy nehogy rossz irányba forduljon. Természetesen még iskolás, amellett dolgozik. Mit tennétek a helyemben?

2021. máj. 11. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem engedném. Fejezze be az iskolát.
2021. máj. 11. 19:02
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Erettsegi utan csak
2021. máj. 11. 19:23
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Én mérlegelném a dolgot, elbeszélgetnék vele,bár azért kicsit korainak tartom, de talán megengedném. Fiatal még, de ha ő úgy érzi, hogy ezt szeretné... Ha nem jön össze, tanul belőle. Én 19 évesen költöztem össze a párommal, anyós nagyon okoskodott, hogy hülyék vagyunk korai, de nyilván ott már nem ő döntött, mi biztosak voltunk a dologban és be is igazolódott. Szerintem ezt egy külső ember nem igazán érzi át, hogy mikor van itt az ideje. De természetesen megértem az aggodalmad.
2021. máj. 11. 19:28
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy engednék el a pasijával lakni 17 éves iskoláslányt... T
2021. máj. 11. 19:42
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem, én vagyok érte a felelős. Hétvégén mehetne
2021. máj. 11. 19:51
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem engedném, hogy dolgozzon. Az iskolára kellene koncentrálnia, nem dolgozni. A sráchoz sem engedném költözni még 17 évesen. Majd érettségi után.
2021. máj. 11. 19:53
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen odaköltözni nem, amíg középiskolás, lakjon otthon, nem szükséges még felnőtteset játszani. Hétvégente alhat ott, meg szünetben lehet ott hosszabb ideig, de egy épp csak 17 évesnek erre nincs szüksége.
2021. máj. 11. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
szia! én 16 évesen költöztem albérletbe a kollégiumból, a tesómmal laktam együtt (ott dolgozott ahol tanultam). ekkor már együtt voltam a barátommal, minden héten járt hozzám a lakásba (a szülõvárosomból való egyébként, 170km a távolság). aztán a testvéremet áthelyezték, a párom pedig beköltözött a helyére, akkor 1 éve voltunk együtt, én éppen a 17-t töltöttem, mint a lányod, akkor kezdtem a 11. osztályt. azóta már harmadéves egyetemista vagyok, és még mindig együtt vagyunk, azóta már másik városba költöztünk, együtt :) anyukám azért engedte, mert 8 után úgymond elköltöztem már otthonról a kollégiumba, aztán az albérletbe, tehát el tudtam látni magam + a háztartást, és alaposan megismerte a barátomat, aki jobb kapcsolatot ápol az én anyukámmal mint a sajátjával. Ha bízol a lànyodban, én engedném. Én sem züllöttem el, kitûnõre érettségiztem, 3 tárgyból ráadàsul emelten, 11-ben csináltam 2 felsõfokù nyelvvizsgát és jogosítványt is, mellette megtanultam rendesen fõzni, és úgy gondolom elõnyömre vált. most joghallgató vagyok, államin. kösd ki neki, hogy ha elköltözik, de romlanak a jegyei, akkor vissza kell költöznie. :)
2021. máj. 11. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:
31%

Nem engedném, mert nem a felnőttesdi az első.

Tanuljon, érettségizzen le - annyira egyértelmű, hgoy miért akarja amúgy odacuccoltatni a gyerek a lányodat magához. Szex + ingyen cseléd -, és majd utána, ha tudja fizetni az albi ráeső részét, felőlem menjen.

2021. máj. 12. 10:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak érettségi után engedném
2021. máj. 14. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!