Szülők! Ti mit gondoltok erről? Őszintén érdekel
Van egy 17 éves lányom, most töltötte a 17.évét. 1 éve van együtt a párjával, a fiúnak már van saját lakása. Tegnap a lányom és a fiú azzal jöttek haza, hogy szeretnének összeköltözni, azaz a lányom költözne oda. Szimpatikus egyén a srác bevallom, de nagyon féltem a lányomat. Ti megengednétek a helyemben, hogy összeköltözzenek? Egyből nemet mondtam. Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van. 18 éves összeköltöztem és férjhez mentem az egykori férjemhez, nem lett jó vége.
A lányom is dolgozik, a srác is tehát az egyet gond valójában az, hogy féltem a lányom a csalódástól és attól, hogy nehogy rossz irányba forduljon. Természetesen még iskolás, amellett dolgozik. Mit tennétek a helyemben?
Nem engedném, mert nem a felnőttesdi az első.
Tanuljon, érettségizzen le - annyira egyértelmű, hgoy miért akarja amúgy odacuccoltatni a gyerek a lányodat magához. Szex + ingyen cseléd -, és majd utána, ha tudja fizetni az albi ráeső részét, felőlem menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!