Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Amikor elmegy dolgozni, van, hogy mond egy-két dolgot, hogy mit csináljak meg. Amit meg is csinálok. Plusz van amit random megcsinálok mellette. Amikor említem neki, hogy megcsináltam, mindig annyit mond, hogy "jó és?"

Mindig próbálok a kedvében járni mire hazaér. Minden nap elmosogatok, mindig rendet teszek, ha esetleg valami kupis lenne. De mindig csak azzal jön, hogy rohad a lakás. Nem hiszi el, hogy képtelen vagyok bármit is csinálni itthon. Csak fekszem egész nap.

Miért nem elégedett sohasem?

Hétvégente neki szinte semmit se kell csinálnia. Heti 3x porszivozom, heti 2x felmosok. Minden nap elmosogatok. Rá általában a mosás marad, de azokat én teregetem ki. Hét közben azért rendben tartjuk a lakást, így nagyon pakolászni nem kell.

17l

2021. ápr. 22. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
97%

Nalam is ugyanez volt tavaly, anya dolgozott, en vigyaztam a tesoimra, tanultam veluk emelett meg 2 naponta takaritottam (egyedul a mosogatast nem csinaltam meg soha) es megis mindig azt kaptam hogy nem csinalok semmit rendszeresen.

egy ido utan mar nem foglalkoztam vele, ha ugy volt megcsinaltam, de rajottem, hogy teljesen feleslegesen probalok a kedvebe jarni ugysem fogja ertekelni

18/l

2021. ápr. 22. 19:06
 2/2 Laylah ***** válasza:
100%
Szerintem az összes frusztrált anya ilyen. Még a jobbik eset, ha csak ennyit mond, és nem áll neki újra megcsinálni, hangosan sóhajtozva, hogy minden rá marad és nem igaz, hogy ennyit sem lehet rád bízni, ennyit sem tudsz megcsinálni.
2021. ápr. 23. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!