Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért utál anyám ennyire?

Miért utál anyám ennyire?

Figyelt kérdés
Nincs olyan nap, hogy ne kötne belém valamivel. Ha csinálok valamit, úgy se lesz jó neki sehogy sem, bárhogy is csinálom.
2021. ápr. 15. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem kérdezed meg? Mi, vadidegenek, honnan tudjuk?
2021. ápr. 15. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak veled ilyen vagy mással is? Lehet alapból ilyen kötekedő típus.
2021. ápr. 15. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle finoman.
2021. ápr. 15. 11:55
 4/9 anonim válasza:
76%

Gondolom kamasz vagy és mindent kötekedésnek veszel...majd nagy leszel és elmúlik vagy elköltözöl. Amúgy meg ezer oka lehet és se rólad sem anyukádról nem tud senki semmit...milyen választ vársz ...ez is azt sejteti hogy gyerek vagy... egy jó tanács van ebben a korban mindenre

Elmúlik

2021. ápr. 15. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Irigy a korodra. Ő már szottyad.
2021. ápr. 15. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Sokan úgy érzik, hogy csak az a jó, amit ők csinálnak. Ha legközelebb megkér valamire akkor mondd azt hogy csak akkor csinálod meg ha utána nem köt bele. Ha beleköt, soha többé nem segítesz neki.
2021. ápr. 15. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

7-es, és ha pofonvágja, amiért visszaszól neki?

Én kedvesen megkérdezném, mi baja van.

2021. ápr. 15. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Az én anyám is ezt csinálta olyan 14 éves koromtól, de őt leginkább a lustaságom bosszantotta és hogy mindenért szólnia kell, de amikor megcsináltam, amire utasított (merthát sosem kért), akkor sem volt jó neki, ezért rengeteget veszekedtünk. 18 éves koromban el is költöztem, bár nem ez volt a fő ok. Egy darabig szar volt a kapcsolatunk a költözés miatt, de pár hónap múlva jobb lett, mint amikor együtt laktunk. Most 23 éves vagyok, családom van és már most megértem, hogy régen miért volt anyám olyan amilyen. Véletlenül sem azért mert nem szeretett volna.
2021. ápr. 15. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is mindig kötekedett. Meg igazából most is, pedig már nem élek vele. Valakinek ilyen a stílusa, sajnos.
2021. ápr. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!