Miért nem lehet magával vinni a kulcsot ha megy valahová?
Figyelt kérdés
Távoktatás van és videohívásos óra és amikor édesapám itthon van és megy valahova, akkor nem visz kulcsot, mert itthon vagyok. Ha óra közben ér haza, akkor le kell szaladnom hogy beengedjem.2021. ápr. 14. 12:44
21/55 anonim válasza:
A kérdező nem százas. Kv 1%-os.
22/55 anonim válasza:
#19 Ez szarkazmus akart lenni. De valahogy éreztem, hogy valaki, aki ide jön kidühöngeni magát a szülei miatt, és visszaigazoló válaszokat vár a saját szülei eszének képességeiről, az nehezen fogja ezt megérteni :/
24/55 anonim válasza:
Akkor szidjuk az apád. Rohadt féreg az ilyen... . Most jobb.
Beteg hisztis állat vagy. Ez az igazság.
25/55 anonim válasza:
Engem is idegesítene. Tegyél ki egy kulcsot a lábtörlő alá / ablakpárkányba / virágtartóba stb., ami éppen ott van és mond meg neki vagy küldj neki üzenetet, hogy ott talál kulcsot, be tud menni. Nálunk mindig van kirakva plusz kulcs, mert bármikor jól jöhet és én is jártam már úgy, hogy elhagytam, ott hagytam valakinél stb., de be kellett jutnom. Amúgy én is mindig zárom az ajtókat otthon, mert nálunk többször előfordult, hogy bejöttek emberek... egyszer idegen is, de szomszédok, rokonok is csak úgy benyitottak és bejöttek, ha egy kopogás után nem nyitottunk ajtót azonnal, úgyhogy ez volt a legegyszerűbb megoldás.
26/55 A kérdező kommentje:
#21 na vedd magad takarodóra!
2021. ápr. 14. 14:04
27/55 anonim válasza:
budapesten az andrássy út környékén lakunk. nem lennék nyugodt ha nyitva lenne az ajtó, előfordul besurranásos lopás a kerületben. 12 éves gyerekünk sem szeretett kulcsot vinni, egyszerübb volt neki minket ugráltatnia. hiába kértük, hogy mindig legyen nála kulcs mert bármi közbejöhet, nem hallgatott ránk. amikor meguntam és pont el kellett mennem a közértbe akkor elmentem és a gyerek nem jutott be a lakásba, a telefont nem vettem fel. könnyek között találtam a lépcsőházban amikor pár perc múlva hazaértem. akkor még elmagyaráztam neki, hogy parasztság elvárni mástól az állandó készenlétet az ajtónyítógatásra, hogy az ember ne tudjon nyugodtan lezuhanyozni vagy elmenni a wc-re. azóta visz mindenhova kulcsot.
28/55 anonim válasza:
Óóó, egyszer az én fiam is eltöltött egy fél napot a teraszon - se pénze, se kajája nem volt, én az ország másik felében -, azóta visz kulcsot magával.
Sajnáltam őt, de megtanulta.
29/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akik normálisan válaszolnak :)
2021. ápr. 14. 14:19
30/55 anonim válasza:
Pedig 27-nek és 28-nak igaza van. Ha sose nyitnád ki apádnak óra közben az ajtót, akkor vinne magával kulcsot. Az tény, hogy ezért vállalni kell a konfliktust.
Anyukád veletek él? Ha igen, kérd meg, próbálja megmagyarázni apádnak, miért nem jó ez így. Lehet, hogy tőle elfogadja, amit tőled nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!