Mit csinálnátok ha anyátok elkergetné a macskáitokat a házból, vagy akár meg is ölné Őket?
Olyan macskákat akik 5 évig bent éltek kizárólag, tehát nem tudnak gondoskodni magukról az utcán.
A kérdés nagyrészt elméleti, de van egy kis igazság tartalma...
"Én nem tudom, hogy mit tehetnék..."
Szerintem küld el anyádat valamilyen pszichológushoz, vagy pszichiáterhez, akivel meg tudja beszélni, hogy mi zajlik a fejében, mert nem normális, ahogyan viselkedik.
Egyébként, még azt tudom tanácsolni Kérdező, hogy költözz el onnan, a macskákkal együtt természetesen. Szerintem ez a légkör ami kettőtök között van már-már mérgező, és én biztos, hogy nem bírnám tovább elviselni.
Az alapján, amit írsz, valószínűleg tényleg van valami egészségügyi gondja anyádnak. Próbáltál már vele erről beszélni?
Egyébként sok esetben attól, hogy valaki így fenyegetőzik, nem fogja megtenni. Ha nem bántja a macskákat, nem rúg beléjük, nem üti őket, akkor valószínűleg nem jutna el a nulláról a megölésükig, inkább csak az indulat mondatja vele (legalábbis ennyi infóból igy gondolom, meg valahol remélem is).
Egyébként valaki írta, hogy az ő háza, azt csinál, amit akar: ez azért nem igaz ebben a formában. Sőt. Ha a házamban ölök meg valakit, akkor nem kerülök sittre gyilkosságért? Milyen logika ez? Se meg nem ölheti őket, se ki nem dobhatja, ugyanis mindkettő szabálysértés. Az egyik az állatkínzás miatt, a másik pedig hogy köteles az ember a saját portáján tartani az állatait, mindkettőért feljelenthető és eljárás indítható.
Köszi az újabb válaszokat.
Nem hinném, hogy elmennem pszichológushoz, de majd valahogy próbálkozom hogy rávegyem...
Elköltözni nem igazán tudok, albérletben nagyon szűkösen jönnék ki, macskákat meg a legtöbb helyre nem lehet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!