Miért csinálja ezt?
Apám folyton azt mondja, hogy nincs pénze, de közben meg heti szinten adja a tízezreseket. Legutóbb is mutattam neki valami 9 ezerért, és megkérdeztem, hogy nem-e kaphatom meg, aztán azt mondta hogy nem mert nincs pénze. Pedig azzal ahogy élünk, és azzal hogy mennyi pénzt költ, valahogy sehogy nem tudom összeegyeztetni ezt hogy "nincs pénze". Vagy ez csak ilyen lerázó szöveg?
Mielőtt kérdeznétek, miért nem a saját pénzemből veszek dolgokat ha már ad pénzt, azért mert nem enged költeni. Mielőtt vennék valamit mindig megkérdezem tőle is, legutóbb is nagyon lecseszett mikor a tudta nélkül vettem valamit.
Velem is ezt csinálták. Kaptam pénzt ünnepekre, születésnapra, névnapra, tanév végére, utána meg számon kérték rajtam (de főleg az apám). Azóta semmit, de tényleg semmit nem fogadok el. Hidd el, ez a legjobb. Lehet, hogy kevesebb pénzed lesz, de nem fognak ugatni arra, hogy mit veszel.
20/F
KINEK adja a tizerseket?
Meg mennyi idös vagy, hogy engedélyt kell kérned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!