Anyukám állandóan rám akarja erőltetni, hogy barátkozzak az egyik osztálytársammal. Már többször megmondtam neki, hogy az az illető nem szimpatikus nekem, nem utálom őt, de nem szeretnék vele jobban megbarátkozni. Mit csinálhatnék, hogy abbahagyja?
19-es.
Szerintem az anyukának így a legjobb megfelelnie a felettesének.
17- es, raktam már kódot a telefonomra, de anyukám elkezdett balhézni velem, hogy mit gondolok magamról, meg, hogy mégis miért csinálom ezt stb... De most már nem érdekel, rakok kódot a telefonomra és kész. 18- as én szeretnék sokat lenni a barátaimmal, de anyukám ezt is ellenzi arra hivatkozva, hogy miért nem segítek inkább neki a háztartásban ahelyett, hogy találkozgatok a barátaimmal. Egyébként van tesóm, de nagyon nagy köztünk a körkülönbség, én 17 vagyok, ő pedig 28, már van felesége, külön házban lakik és nem tartja velünk a kapcsolatot.
Márcsak azért is nem értem anyukámat, mert nem gondolkodik logikusan, hiszen ha nem enged el a barátaimmal kb. soha, akkor csoda, hogy nem élek közösségi életet?
"anyukám elkezdett balhézni velem, hogy mit gondolok magamról, meg, hogy mégis miért csinálom ezt stb..."
Anyukádnak van saját telefonja?
ő pedig 28, már van felesége, külön házban lakik és nem tartja velünk a kapcsolatot.
Meg se lepődők... Őrül hogy kijutott anyádtól..
mondd/ írd neki ezt a svéd gyerekverset:
Ingrid Sjöstrand
A FELNŐTTEK FURCSÁK NÉHA
A felnőttek
furcsák néha.
Azt hiszik,
elég összeterelni
két "alkalmas korú" gyereket,
és a két gyerek
automatikusan jó haver lesz.
Szeretném összeterelni
papát
találomra egy "alkalmas korú"
bácsival
és megnézni, összehaverkodnak-e
- biztosan nem akarna
engem se többé összeterelni
Ulla-Gullával például.
Sokkal szívesebben játszom
Lill-Pärával,
pedig Lill-Pära kis tökmag,
de ugyanazt szereti
és uganazt utálja, mint én
- Ulla-Gullát például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!