Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valami megoldás arra hogy...

Valami megoldás arra hogy kevesebbet veszekedjünk és a pénzemet vissza adják, ne vegyék el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában rengeteget veszekszek a szüleimmel a semmin. Mindenért engem szólnak le és hordanak el mindennek, nagyon durva dolgokat vágnak a fejemhez. Nem küzdünk pénzhiánnyal, jól élünk, de a pénzemet mégis elveszik. Nem tudom mit tegyek, próbálok kedves lenni, és rengeteget segítek a ház körül de nem hagynak.

2021. ápr. 4. 12:59
1 2 3 4 5 6
 51/52 Savlekotő ***** válasza:
82%
Gondolom te se örülnél előző ha a fizetésed elzárnák és mehetnél kéregetni rágóra samponra és örülj ha kapsz ha nem kussolj.. Lol,nem csoda h egyre több ember szakít meg minden kapcsolatot ott ahol a saját pénze is a másoké...
2021. ápr. 4. 21:00
 52/52 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Én is így jártam. Tanultam, mellette mindig volt egy kis munka, szomszédba segíteni, szülinap, karácsony, stb. Volt pénzem, mert sosem szórtam. Aztán mindig kértek. A végén már a pénz nem volt "otthon" mert csak úgy kivettek belőle. Én fél millió mínusszal menekültem el. (Sosem adtak egy fillért sem, rengetegszer volt olyan, hogy nem volt kaja, mert lusta volt "anyám" főzni. Eleinte csináltam kaját, aztán inkább mentem nagyszülőkhöz. Ha nekem kellett valami, arra a saját pénzemből nem adtak, ha nekik kellett, és nem adtam, akkor jött az hogy "AMÍG AZ ÉN HÁZAMBA LAKSZ". Aztán amikor a mocskos k.va még 300 ezret akart kérni, akkor fogtam a cókmókom, és elmentem. Annyit nem mondtam hogy forduljatok fel. "Anyám" néha keres, bár eleinte csak akkor keresett ha részeg volt, az ura egyszer sem keresett. (Mondjuk jobb is ez így.) Úgyhogy menekülj, mert minél hamarabb lépsz, annál olcsóbban megúszod. Mind anyagilag, mind lelkileg. Én beleroppantam.
2021. ápr. 11. 23:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!