Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valami megoldás arra hogy...

Valami megoldás arra hogy kevesebbet veszekedjünk és a pénzemet vissza adják, ne vegyék el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában rengeteget veszekszek a szüleimmel a semmin. Mindenért engem szólnak le és hordanak el mindennek, nagyon durva dolgokat vágnak a fejemhez. Nem küzdünk pénzhiánnyal, jól élünk, de a pénzemet mégis elveszik. Nem tudom mit tegyek, próbálok kedves lenni, és rengeteget segítek a ház körül de nem hagynak.

2021. ápr. 4. 12:59
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
35%
Bemész a területileg illetékes gyermekvédelmi hatósághoz vagy gyámhivatal hoz és kérelmezed, hogy jelöljenek ki egy vagyonkezelő gyámot, az hogy a szüleid elveszik a pénzedet, törvénybe ütközik. Ettől téged nem fognak elvenni a szüleidtől, de nem kezelhetik a vagyonodat. Az önkormányzatnál is tehetsz bejelentést. A rokonoknak meg igenis mondd meg, hogy a szüleid élvezik a pénzt, így vagy ne pénzt adjanak, vagy titokban adják oda, te pedig dugd el.
2021. ápr. 4. 17:23
 42/52 A kérdező kommentje:
#41 Nem akarok ilyesmit, csak azt akarom hogy értsék meg hogy nem nekik kell kezelni az én pénzemet.
2021. ápr. 4. 17:50
 43/52 anonim ***** válasza:
46%
Istenem, 41-es, szerinted ha feljelentené a saját szüleit a hatóságnál, lenne utána egy perc maradása is a családjában? Gondolkozzál már csak egy rövidet, mielőtt tanácsot adsz!
2021. ápr. 4. 18:33
 44/52 Savlekotő ***** válasza:
73%
Bevétel forrás gyerek vagy,ma ez az elterjedtebb,ha lejár a családi majd vagy kivágnák vagy mehetsz igába és a fizetésed veszik el,tanulj h letudj lépni bármelyik verzió is lesz..
2021. ápr. 4. 18:55
 45/52 anonim ***** válasza:
0%
Nem látom pontosan, hogy miből is van hiányod, ami miatt az egészséged vagy az életed van veszélyben azzal, hogy a szüleid osztják be a pénzed. Mert látom internet az van, hisz itt rinyálsz órák óta. Az alkohol nem tartozik ide. Tehát? Mivel is mennél a gyámügyre? Milyen indokkal?
2021. ápr. 4. 19:08
 46/52 A kérdező kommentje:
#45 Előbb írtam hogy nem akarok ilyen radikális lépéseket, csak annyit hogy kevesebb veszekedés legyen, és hogy a pénzem nálam lehessen.
2021. ápr. 4. 19:27
 47/52 Savlekotő ***** válasza:
70%
19 08 gondolom te örülnél ha az ösztöndíjad fizetésed apa anya kezelné te meg kuncsoroghatsz egy hariboért a saját pénzedből amiért te tanulsz dolgozol,szülőknek házastársnak gyámnak kell könyörögni h kapj bele húsz forintot rágóra. A gyerek meg nem bevételi forrásnak kéne,de most jönnek a csókos babák,na azok is szeretve lesznek ha már nem lesz funkciójuk..
2021. ápr. 4. 19:32
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
47# Az én időmben az volt a normális, hogy ruhát vettem belőle, mert azt nem tudtak, de nem nálam volt. Ha az ösztöndíj a gyerekre megy, márpedig rá megy, hisz itt vinnyog, akkor mindenki körbe fogja röhögni.
2021. ápr. 4. 19:34
 49/52 Savlekotő ***** válasza:
100%
Gondolom a fizetésed sincs nálad előző..
2021. ápr. 4. 19:50
 50/52 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés az az, hogy kap-e haribóra pénzt, ha kér rá. Vagy kap-e egy 2 ezrest (ez csak példa), ha elmenne a barátnőivel fagyizni, kólázni (Jó, ez most nem is opció a pandémia miatt)

Ha nem kap, az gáz.

Ha kap, akkor nem kell rinyálni, a szülők úgy döntöttek, hogy egyelőre ők kezelik a pénzt. Nem tudjuk, hogy mi az oka, de így döntöttek.

2021. ápr. 4. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!