Valami megoldás arra hogy kevesebbet veszekedjünk és a pénzemet vissza adják, ne vegyék el?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában rengeteget veszekszek a szüleimmel a semmin. Mindenért engem szólnak le és hordanak el mindennek, nagyon durva dolgokat vágnak a fejemhez. Nem küzdünk pénzhiánnyal, jól élünk, de a pénzemet mégis elveszik. Nem tudom mit tegyek, próbálok kedves lenni, és rengeteget segítek a ház körül de nem hagynak.2021. ápr. 4. 12:59
31/52 anonim válasza:
17es miért a kamasz az feltétlenül jó ember? lehet hisztis, makacs, akaratos is. Tehát már se jó ember.
32/52 anonim válasza:
31-es, ez mennyiben tartozik a tárgyhoz? Pillanatnyilag a gyerek kérdésére válaszolunk, majd ha a szülő kérdez, akkor majd megtárgyaljuk a gyerekre való panaszát, pillanatnyilag nem ez a helyzet. Egyébként szabad hisztisnek, makacsnak és akaratosnak is lenni, más pénzét elvenni viszont tilos.
33/52 anonim válasza:
Lehet azért veszik el, mert 16 éves vagy, de már rendszeresen iszol.
34/52 anonim válasza:
Ne találgass, 33-as és ne rágalmazz!
35/52 A kérdező kommentje:
#33 Miért feltételezel ilyet? Azért mert az írtam hogy alkalmanként iszok? Az nem azt helenti hogy heti 2x olyan részeg vagyok hogy azt sem tudom merre vagyok arccal. És ha én barmi ilyesmit iszok azt a szüleim tudják..
2021. ápr. 4. 14:58
36/52 A kérdező kommentje:
#31 Én úgy gondolom hogy hiztini gáz és nem visz előre, max nem vesznek komolyan ezért nem is hisztizek.
Igen makacs vagyok és néha akaratos is de mindenkinek más a természete egyébként egy jó érvvel engem is meg lehet győzni:)
2021. ápr. 4. 15:05
37/52 anonim válasza:
Krétában belehet állítani hova utalják a pénzt . Nincs egy jó barátod akiben megbízol , hogy hozzá menjen a pénz?
38/52 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem említeni hogy nem a sulitól kapom, hanem az önkormányzattól, és minden évben pályázni kell, és megadni a címet. Azt nem tudom hogy lehet-e változtatni a címet, de ha igen ahhoz biztos szülői engedély kell.
2021. ápr. 4. 15:34
39/52 anonim válasza:
Rendszeres szociális ösztöndíjat kapsz?
40/52 A kérdező kommentje:
Valami olyasmit, év végi bizonyítvány átlaga =<4,8 és utána kapod a következő évre havi rendszerességgel.
2021. ápr. 4. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!