Segitenetek maskor is vagy mit tennetek.Adnatok-e maskor?Mit
gondoltok rola?Ha felkeszulnetek arra,hogy meghalhattok
hagynatok-e valamit magatok utan ami nem penz ilyen
csaladtagnak vagy penzt v azt se?(nem haldoklom,nem akarok
ongyilkos se lenni)
Kicsodád neked ez aki visszaél?
2021. márc. 26. 22:55
12/21 A kérdező kommentje:
Sajnos meg egyutt lakunk.Szulo.
Hány éves vagy,milyen az anyagi helyzetek? Miért nincs önálló számlád,miért nem mész albérletbe ha a számládat is kifosztják,és feleslegesen dolgozol hogy kenyérre se futja,millió kérdés. És talán ha értelmesen tennéd fel a kérdést könnyebben lehetne segíteni is.
2021. márc. 26. 23:10
Hát szerintem a gyámod a szülőd ha nagy koru vagy ès közös számlátok van mert azt csak úgy lehet hogy a neveden lehet a kártya de a gyámodnak van meg hatalmazása a pénzed kezelési modjához.
2021. márc. 26. 23:25
Félre írtam gondnokság alatt álsz ez azt jelenti hogy nem vagy megfelelő az egyedüli önáló életre itt van az is hogy lehet neked bank kártyád de ott a meg hatalmazott pènzeddel való ügyintèzöd akkor mondjuk igy az a gondviselőd. Mert ha egy felnőt megy be bank kártyát csináltani az csak egyedül az ö néven van nincsen semijen meghatalmazott ember. De nálad ezek szerint van. Ès ha ez igy van akkor a gyámság fele kell fordulj segítségül mert ki utalhatnak neked másik gondviselőtis aki erre szakosodott aki nem húzzhatle semmivel mert annak mindent jelentenie kell a gyámság fele. Ha szülöröl van szó annak nemál kötelezetsègère mert a szülöd
2021. márc. 26. 23:33
A kérdező dolgozni jár, nincs leszázalékolva valószínűleg. Csak épp a szülővel közös számlája van, és a szülő visszaél ezzel. A kérdezőnek csak a saját nevére szóló számlát kell nyitnia, és senkinek sem engedni ahhoz hozzáférést.
2021. márc. 26. 23:58
Szülőnek szépen bevásárolsz azt, ami az életbenmaradáshoz kell, a számláról meg gondoskodsz, hogy csak te tudd használni.
Láthattad, mi történik, ha kiengeded a kezedből az irányítást.
2021. márc. 27. 05:14
Valszeg egyik családtab BAR LISTÁS és nem nyithat számlát, ahhoz meg h dolgozzon kértek tőle számlaszámotn, így a kérdező nyitott egyet
Miért kérdező hogy látod? Jófej a családtagod?
2021. márc. 27. 05:20
ahhoz nem kell meghatalmazás, hogy az atm-ből pénzt vegyen fel vki, csak a pin kódot kell tudni.
miért nem beszélsz ezzel a szülővel? pin kódot is lehet módosítani/módosíttatni, ha nincs meghatalmazva az ügyintézésekre.
szóval én beszélgetnék erről az egészről vele. dolgozik a szülő, van "saját" pénze? segítenék neki persze, adnék neki fizetés után egy x összeget a hónapra, megmondanám hogy ennyit tudtam most adni, ossza be, a többit elköltöttem, vagy a hitelre fizettem be, vagy bármi. és ezek után a hónapban nem adnék neki semmire sem.
2021. márc. 27. 05:30
19es vagyok: természetesen ha az ő fizetése a számlámra érkezik, azt odaadnám neki. bár lehet vennék vissza belőle a hitel miatt pl...
2021. márc. 27. 05:32
Kapcsolódó kérdések: