Mennyire érzed magadhoz közel, illetve magadhoz hasonlónak a szüleid, mekkora a lelki távolság köztetek?
A lelki közelség-távolság alatt a személyiség, a habitus, az érdeklődés, a beállítódás, a célok és törekvések hasonlóságát, különbségét értem.
Ha van(nak) testvére(i)d, írd meg, hogy esetében, esetükben mekkorának látod a különbséget, hasonlóságot, főleg, ha más a helyzet hozzád képest. Hasznos lehet a testvér(ek) nemének megjelölése mellett az életkori különbség(ek) feltüntetése is.
Ha anyám meghal táncolni fogok a sírján. Ennyire érzem magam hozzá közel.
Apámmal nincs bajom.
Egyszerűen csak szeretem őket, tudom mennyire mást akartak ők is mint a saját szüleik és mennyire másként alakult az életük mint amit elképzeltek.
A minta megismétlődött és most rettegek a saját gyerekem miatt.
2 nővérem van én vagyok a legfiatalabb, annak ellenére, hogy ugyanazoktól a szülőktől vagyunk nem hasonlítunk annyira személyiségileg. Idősebbik (27) nagyszájú, szereti a saját igazát, nehezen beszéled le arról amit ő már elgondolt és eltervezett, család centrikus, régen gonosz és bunkó volt mindenkivel de nagyon megváltozott és szerintem ő a legkedvesebb hármunk közül.
Középső (24) nagyon nyitott, sokat beszél de tényleg imád mesélni, néha túlpörgi a dologokat és nagyon szereti ő is ha neki van igaza de annyira, hogy csak kézzel fogható bizonyítékok kellenek, hogy megbírd győzni. Vele van több közös témánk mert kissebb is a korkülönbség, bármiről tudunk beszélni és nem ítélkezik.
Én 20 éves vagyok (nő), én vagyok a legcsendesebb visszahúzódobb a családban, elég nyersen tudok fogalmazni de senki sem veszi magára szerencsére, általában segítőkész és megértő vagyok, tesóimmal ellentétben nem tartom magam szociális embernek, nehezebben megy akármit elintéznem szorongás miatt, de megértik és segítenek ugyanez igaz szüleimre nagyon támogatók, szeretnének mindent is megadni nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!