Szeretnek apai nyilatkozatot tenni de az anya nem jarul hozza.Majusba fog szülni.Tudok kihez fordulni ez ugyben? Gyámhatóság ? Vagy?
A DNS tesztnél akinek nincs igaza, az fizet.
Ha te kéred és más az apa, akkor te fizeted, ha bebizonyosodik, hogy a tiéd a gyerek, akkor az anya.
Remélem, nem a tied.
Nem véletlenül menekül előled az anya.
Hm. Ugyan ennek a helyzetnek vagyok a masik oldalan (anyuka).
Megvan az okom, hogy nem szeretnem hogy a gyerekemnek barmi koze legyen az apjahoz. Es meg is fogok tenni mindent azert, hogy igy legyen.
Vannak undorito emberek hidd el.
Ha te is koztuk vagy inkabb asd el magad. Szerintem pontosan tudod mire gondolok.
17!
De felcsináltatni magad, arra jó volt....
Elozo!
Tudod egy ember sok mindent elo tud adni magarol. Aztan ezek kiderulnek elobb utobb. Pl mikor mar terhes voltam.
Arrol meg nem en tehetek ha a kedves apuka csak arra volt jo hogy felcsinaljon😀 2 ember kell a gyerekhez, ne alszenteskedj.
Aki meg a szexen kivul masra nem jo, arra van egy talalo kifejezes, ami sajnos itt felakad a tragarsag szuron, de ha ranezel edesanyadra biztosan eszedbe jut😊
A nok jobb ha nem szolnak egy árva szot sem. Sok allszent anyuka aki vegig jatszik a párjával amig a parjanak van pénze...esetleg veletlenul fel is csinalja!! Se lóvé se gyerek ...jol kicsesztek a férfiakkal foleg azokkal akik próbálnak normalisan hozza allni a gyerek kérdésre.De azt nem veszitek eszre hogy nem azzal szurtok ki aki felcsinalt benneteket hanem a gyerekkel akitől meg fosztjatok az apát?
De kivanok nektek minden jót...a hulye gondolkodasotokert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!