Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Talált egy csomag óvszert...

Talált egy csomag óvszert nálam, mit mondjak rá? 16 vagyok és úgy tudja, hogy még nem szexelek

Figyelt kérdés

Anyával néha kölcsön vesszük egymás dolgait. Általában ezt előre megbeszéljük, de ha késésben van, vagy nem vagyok itthon, csak felkapja. Most is ez volt, csak éppen volt a táskámban egy csomag óvszer, amit meg is talált.

Tudja, hogy van barátom (másfél éve), ismeri is, szeretik a szüleim. De úgy tudja, hogy nem élek szexuális életet... És nem akarom, hogy esetleg a barátom előtt jegyezzen meg valamit, vagy felhozza neki a témát.

Ez az egész tegnap történt, mikor hazajöttem, mondta, hogy ami cucc a táskámban volt, azokat az asztalomra rakta, mielőtt elment. Köztük volt a doboz is.

2021. márc. 6. 10:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mostmár nyilván tudja.
2021. márc. 6. 10:52
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Ne foglalkozz vele. Ha rákérdez, akkor majd válaszolsz. A világ legtermészetesebb dolga, hogy 16 évesen érdekel a szexualitás, csak arra figyelj, hogy normálisan védekezzetek (amit láthatóan meg is tesztek). Az egy dolog, hogy te úgy tudod, ő úgy tudta, nem nyúltok egymáshoz, de nagy kombinácós készség szerintem nem kell hozzá, ha egy ennyi idős fiatalnak párkapcsolata van, ott szex is lesz előbb vagy utóbb.
2021. márc. 6. 10:52
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mondanod semmit. Ha anyukád intelligens, nem fog célozgatni rá a barátod előtt.
2021. márc. 6. 10:53
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy bontatlan csomag óvszer volt, akkor csak van annyi esze, hogy kitalálja, hogy még nem használjátok, de biztos ami biztos alapon nálad van.

Amúgy ha nem kérdezett rá, akkor szerintem semmi gond.

2021. márc. 6. 10:54
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
nem csinált belőle cirkuszt, nem értem miért aggódsz
2021. márc. 6. 10:54
 6/22 A kérdező kommentje:

De azt sem szeretném, ha a legjobb barátnőinek elmondaná. Mert magamból kiindulva, hogy én megbeszélem az itthoni dolgaimat is a barátnőimmel, félek, hogy anyám is kifecsegné az övéinek.

És a barátommal még tényleg nem feküdtem le, de a doboz már bontva volt... Ez a gond.

2021. márc. 6. 10:56
 7/22 anonim ***** válasza:
89%
akkor miért nem kéred meg hogy tartsa titokban? csak tudsz beszélni a saját anyáddal!
2021. márc. 6. 10:59
 8/22 anonim ***** válasza:
57%

De miért volt bontva , ha még nem fekudtetek le?

És hogy bírja ki két tini, H másfél évig nem fekszenek le?

2021. márc. 6. 10:59
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mond meg neki hogy meg nem szexelsz csak bontva volt a doboz amúgy anyukád barátnői valószínűleg mindent tudnak, azt is hogy mikor jött meg neked először vagy hogy apukádnak mekkora a szerszáma szóval ez ellen semmit nem tehetsz te is mindent lemondasz például a legjobb barátnődnek.
2021. márc. 6. 11:00
 10/22 anonim ***** válasza:
91%
#9 nem minden ember ilyen pletykás. anyám pl senkinek nem hajlandó az én és a tesóm magándolgairól beszélni senkinek. az egyik volt kollégája meg az egész munkahelynek elmondta melyik lányának mikor jött meg, mikor vesztették el, mintha ez semmiség lenne. és anyámat is piszkálta, hogy mondja el a mi dolgainkat.
2021. márc. 6. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!