Miért ilyen anyám?

Figyelt kérdés

Van 3 kistestvérem, és hát anyuék sosem veszik meg nekik amit szeretnének ( én 18 éves vagyok, dolgozom és tanulok ) én adok nekik pénzt a tesoimnak mindig 😊 mert anya nem veszi meg nekik amit akarnak ... ez engem aggaszt mert anyuék maguknak megvesznek mindent , de pár ezer forintjuk Nincs. ...

18/L

2021. febr. 27. 08:59
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja és lány vagyok:)
2021. febr. 27. 08:59
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Mi az a semmi, amit nem vesznek meg a kistesóknak? És mi az minden, amit maguknak megvesznek?
2021. febr. 27. 09:11
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Mire adsz pénzt a kistesóidnak? Egyedül járnak a boltba nyalókáért, vagy mi?
2021. febr. 27. 09:30
 4/18 anonim válasza:
75%
Anyukádnak lehet, hogy ez a nevelési módszere. Nem akarja azt, hogy elkényeztetettek legyenek. Neked kiskorodba ugyan ezt csinálták?
2021. febr. 27. 09:52
 5/18 A kérdező kommentje:
A játékokra gondolok. Azért adok pénzt nekik hogy azt vegyék meg amit szeretnének
2021. febr. 27. 09:53
 6/18 neincat ***** válasza:
Hány évesek a kistesóid? Milyen az anyagi helyzetetek? Kicsit több információ kéne ahhoz, hogy tudjunk érdemben válaszolni :)
2021. febr. 27. 10:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nagyon kevés az info. ha a tesók nem kapnak semmilyen játékot, úgy jogos a kiakadásod. ha nem kapnak meg mindent IS, amire ráböknek, úgy nem jogos.
2021. febr. 27. 10:14
 8/18 anonim ***** válasza:
Alapvető dolgokat biztos megkapják.Minden játékot én se vennék meg mert csak hirtelen jött vágy a gyerekeknél és aztán megy a többi közé.Tele lesz a padlás velük szó szerint.Sógor nőméknél is ez van.Tele a padlás a gyerek használatlan megunt játékaival és még veszik neki és kap is a rokonoktól mert ennyi eszük van.Szóval ha csak erről van szó akkor a szüleidnek van igaza.Ha sosem vesznek 1-2 játékot akkor pedig neked.
2021. febr. 27. 10:42
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Milyen az anyagi helyzetetek? Mert nem mindegy, hogy dúskáltok a pénzben, és úgy csinálják ezt, vagy csórók vagytok, és úgy.
2021. febr. 27. 10:48
 10/18 A kérdező kommentje:
Sok pénzünk van . Jól élünk
2021. febr. 27. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!