Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltem az anyámat. Vagy csak...

Féltem az anyámat. Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Szüleim elváltak, azóta anyámnak van kapcsolata. Már pár éve ismeri a pasit, de nem élnek együtt. Nem rossz ember, de van pár dolog, amit anyám mesélt róla, ami nem túl szimpatikus. Pl. hergeli a kutyát, direkt megharaptatja magát vele stb. Több példát nem írnék. Anyu szólt, vagyis mesélte, hogy pénteken vacsorára megy a barátjához, és valószínűleg ott alszik. Ez nem is furcsa eddig, azonban közölte, hogy a barátjának egy haverja is ott fog aludni. Tudom, hogy ilyenkor a vacsora mellé előkerül az alkohol is stb. Most én aggódom túl, hogy szerintem ez azért nem annyira szokványos dolog, vagy tényleg furcsa ez? Mert neki látszólag ezzel semmi baja, hogy más is ott aludna, én meg nem tudom, hogy szóljak-e, lehet azt mondaná, mit parázok. Egyszer azt mondta a barátja haverjai kissé "linkek".
2021. febr. 25. 14:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ja és amúgy nem az összes nőről, hanem a MAGYAR nőkről/lányokról van szó...ide ne keverd a világ összes nőjét, a magyar néplelket ismerem! Pl.: Szaúd-Arábiában biztos máshogy viselkednek a nők!
2021. febr. 25. 18:42
 12/18 A kérdező kommentje:
Abból gondolom, mert nagyon sokáig otthon velünk, majdnem míg felnőttünk, otthonülős volt. Meg ismerem, ő nem az a típus, aki kelleti magát meg taktikázni se annyira tud. Ő mondta nekem, hogy neki volt még más(a válás előtt), bár lehetett volna, én bízom benne. Lehet, hogy miután elváltak már más lett a helyzet, de ennyire extrém irányba csak nem menne el. Azért szerintem majd szólok neki, hogy nem jó ötlet ott aludni és meglátom mit mond.
2021. febr. 25. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem alszik ott, majd megoldják másképp. Nem kell ehhez ottalvás.
2021. febr. 25. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, sokan válás után próbálnak ki mindenféle kalandot, hallottam leszbiségről, meg elég sok dologról, amiről amúgy meg sem gondolná az ember.
2021. febr. 25. 19:08
 15/18 anonim ***** válasza:

#10;11

Ha nem akarsz "hegyi beszédet" hallani, akkor ne 4-5 nő alapján mondj véleményt több millióról :D Most akkor belőled, meg egy-két hasonló értelmiségi férfi miatt mondjam azt, hogy az összes férfi seggfej, akik nem tudnak felelősséget vállalni saját magukért, csak ujjal mutogatni a másikra? :) Kellene egy IQ szint, hogy megértsd ennek a lényegét.

És igen... Például Szaúd-Arábiában biztos másképp viselkednek a nők, mert ott ők a férfiak alá vannak rendelve. Ha vonok egy kis párhuzamot a felhozott példád és a válaszaid között, nem lepődnék meg ha te ezt tartanád normálisnak :)

2021. febr. 25. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
4-5???😀😀😃😃😃😃😃😃 4-500 is.... csak a közvetlen környezetben...
2021. febr. 25. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:

“Például Szaúd-Arábiában biztos másképp viselkednek a nők, mert ott ők a férfiak alá vannak rendelve.“

Mondhatta volna Libanont vagy Tunéziát is. Két legliberálisabb muszlim állam, mégis tudnak viselkedni a nők. Ez kultúra kérdése.

2021. febr. 25. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:

#16 Nem tudom hol dolgozol, mit csinálsz, vagy milyen környezetben van 4-500 ilyen típusú nő, de akkor az valamilyen szinten téged is minőshet. De gondolom a közvetlen környezetedtől elrugaszkodni meg sem próbáltál. És nem a s*ggkirakós instacicák irányába :)

Amúgy meg van egy olyan dolog, hogy azokat a típusú embereket vonzod, amilyen te magad is vagy. Nem hülyeség, csak gondold végig :)

#17 valóban kultúra kérdése a viselkedés VALAMILYEN SZINTEN, de akkor sem mondjuk azt több millió nőre (4-500 ismert után), hogy egyformák :D Valamit nagyon rosszul csinálsz.

2021. febr. 25. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!