Szerintem a páromnak viszonya van apámmal?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, 2 éve jöttem össze a barátommal, akinek szerintem, de nem csak szerintem, hanem öcsém és a párom nővére szerint is viszonya van apámmal. Látták őket együtt amikor "dolgozni" voltak, illetve van egy présházunk, nem egyszer voltak ott ketten, erről tudok. A párom 23 éves, apám meg 54.2021. febr. 25. 12:34
32/33 anonim válasza:
Présház szőlő nélkül? Az érdekes.
Volt ex-apósom (szegény már nem él), akivel sokszor kimentünk a présházba.
Olyankor az ex jött értünk (gyalogolt fel, mert az öreg Ford ott állt a présház mellett), és vitt haza minket, mert a napi munka során bizony rendesen "elfáradtunk". :D
Az meg hogy síkosítót és gumit vett...?
Idős korban amúgy már nem nedvesedik olyan intenzitással a hüvely, bármilyen is a stimuláció.
Szóval valszeg a mamát akarta (-ja) "megugrani", csak hát a pince már nem olyan nedves, mint 30 éve.
33/33 anonim válasza:
Tegyél egy szívességet a palidnak és szakíts vele. Komolyan azt sikerült kiokoskodni apád óvszer és síkosító vásárlásából, hogy a barátodat keféli??? Lehet megcsalja valakivel anyádat, vagy anyáddal akar így együtt lenni. Szánalmas vagy te is meg a kis kémhadseregetek is. Ezeket felhozni bizonyítékként egy ilyen gyanúra bakfitty. További jó gyanakodást és álmatlan éjszakákat kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!