Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa lánya,ebben az esetben?

Apa lánya,ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Én 16 éves vagyok.

A szüleim 5 éves koromban szétmentek.

Mint utólag megtudtam Apukám milliókat költött el ügyvédekre,hogy ő nevelhessen engem.

12 éves voltam amikor elmondta,hogy amikor 5 éves voltam,őt súlyos baleset érte,erre emlékeztem is mert otthon voltam vele,anyukám pedig ez idő alatt összejött a munkatársával,későbbi nevelőapámmal.

Ez az árulás engem annyira felzaklatott,hogy elköltöztem anyukámtól,Apukámhoz.

Most viszont Apukám leült velem beszélgetni,hogy meg kell hoznom egy komoly döntést.

Be kell lássam,hogy anyám elárulta a családunkat kéjvágyból,ezért nem lehet többé helye az életünkben,még 2 hetente sem.

Választanom kell,mégpedig záros határidőn belül.

Amit a jelenlegi életünkről tudni kell,hogy apukámnak lett új kapcsolata és lett 3 húgom.

Apukám rendkívül gondoskodó apa,ami csak most esik le nekem.

Mert ha visszagondolok csak vele mentem játszóra,csak ő vitt el edzésre,ő ült le velem tanulni..

És való igaz,hogy anyám minden erejével megpróbált ellene nevelni,de ez akkor is kemény,hogy tagadjam meg őt mindenestől.

Mit tegyek?

2021. febr. 21. 20:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10-es, ezen én is fennakadtam.

Ez nem család, hanem olyan, mint egy szicíliai klán. Ha nem a szabályok szerint cselekszik valaki, akkor kitagadják.

2021. febr. 21. 22:12
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
#11, igen. Én a kéjvágy szót is a papa huzalozta a kislány fejébe, 12 évesen ez nem jut eszébe magától.
2021. febr. 21. 22:15
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
A kéjvágy szó szerintem 100 éve nem jut eszébe senkinek, fogalmam sincs honnan szedte.
2021. febr. 21. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Szép mese. Mondjuk ott elbukik azonnal, hogy 12 évesen te egészen biztosan nem költöztél apádhoz.
2021. febr. 22. 07:00
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Jól kereshet az apa, ha súlyos balesetből felépülve, 3 plusz egy gyerek mellett milliókat tudott ügyvédekre költeni
2021. febr. 22. 07:38
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Aki lepontozott ugyan olvassa már el újra a mesét
2021. febr. 22. 07:40
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Ez a kamuzó arról ismerszik meg, hogy nem tesz szóközt a vessző után.
2021. febr. 22. 07:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább arról, hogy igencsak túl tolja a mesét
2021. febr. 22. 07:44
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Anyád nem "kéjvágyból elárulta" hanem nem működött a kapcsolat apád nyílvánvaló befolyásoló, manipulatív, zsaroló személyisege miatt. Amint lemondassz anyukádról, rögtön cseléd leszel a 3 poronty mellett.

És nem gondoskodó "apa" aki eltiltja a gyereket az anyjától. Mégcsak mem is apa. És milliókba nem kerül semmilyen ügyvéd, 1 darab gyerek elhelyezési tárgyalás van. Hazug gerinctelen ember. Anyád jogosan menekült el tőle.

2021. febr. 22. 11:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!