Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa lánya,ebben az esetben?

Apa lánya,ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Én 16 éves vagyok.

A szüleim 5 éves koromban szétmentek.

Mint utólag megtudtam Apukám milliókat költött el ügyvédekre,hogy ő nevelhessen engem.

12 éves voltam amikor elmondta,hogy amikor 5 éves voltam,őt súlyos baleset érte,erre emlékeztem is mert otthon voltam vele,anyukám pedig ez idő alatt összejött a munkatársával,későbbi nevelőapámmal.

Ez az árulás engem annyira felzaklatott,hogy elköltöztem anyukámtól,Apukámhoz.

Most viszont Apukám leült velem beszélgetni,hogy meg kell hoznom egy komoly döntést.

Be kell lássam,hogy anyám elárulta a családunkat kéjvágyból,ezért nem lehet többé helye az életünkben,még 2 hetente sem.

Választanom kell,mégpedig záros határidőn belül.

Amit a jelenlegi életünkről tudni kell,hogy apukámnak lett új kapcsolata és lett 3 húgom.

Apukám rendkívül gondoskodó apa,ami csak most esik le nekem.

Mert ha visszagondolok csak vele mentem játszóra,csak ő vitt el edzésre,ő ült le velem tanulni..

És való igaz,hogy anyám minden erejével megpróbált ellene nevelni,de ez akkor is kemény,hogy tagadjam meg őt mindenestől.

Mit tegyek?

2021. febr. 21. 20:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Ne tagadd meg anyukádat! Apukád nem fogja elvárni ezt tőled, ha igazán szeret.
2021. febr. 21. 20:55
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

És mi van, ha nem tagadod meg anyukádat? Apukád kidob otthonról? Ez kb. bűncselekmény lenne a részéről.

Én megmondanám, hogy nekem apám és anyám van, mindkettőhöz kötődöm.

Egyébként döbbenetes manipulátor apukád. Mintha egész eddigi gondoskodása csak azért lett volna, hogy kiszoríthassa anyukádat az életedből, és így ezzel totális győzelmet arathasson felette.

2021. febr. 21. 20:58
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
Undorító az apád
2021. febr. 21. 20:59
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

Apád olyasmit kér tőled, ami nagyon nem korrekt.

Ha van pl. egy férj, aki lelép egy új pipivel, az is láthatja a gyerekeit, nem a gyerekeit hagyja el, hanem a feleségét.

2021. febr. 21. 21:00
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

anyám elárulta a családunkat kéjvágyból :-D

és ezt az apád mondta..? szánalmas, manipulál téged.

mi az, hogy anyádnak nincs helye még 2 hetente se az életedben?

2021. febr. 21. 21:02
 6/19 A kérdező kommentje:

Azért lenne undorító,mert egy családját eláruló embert ki akar írni az életemből?

Én 12 évesen hoztam egy döntést.

Nem volt könnyű,mert anyám rendőröket küldött meg minden,de én nem tudtam azt elfogadni,hogy ezt tette az Apukámmal és közvetetten velem,hogy évekig hazudott Apukámról.

Apám mindennél jobban szeret engem,ezt minden nap el is mondja nekem.

És én megértem,hogy szerinte miért nincsen helye az életünkben egy olyan embernek aki ilyesmire képes volt a családunk ellen.

Amit tudni kell,hogy nálunk a család szent dolog,mindent felülír.

Anyám pedig elárulta ezt,plusz hazudozott és mocskolta Apukámat a bíróságon alaptalanul.

2021. febr. 21. 21:10
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Biztos nem szakítanám meg anyámmal a kapcsolatomat. Anyukádatbis meghallgathatnád, mert lehet oka volt lelépni apukádtól. Azért, mert jó apa, lehet szörnyű társ volt. Eleve, hogy kérhet ilyet tőled.
2021. febr. 21. 21:12
 8/19 anonim ***** válasza:
87%

Azért lenne undorító,mert egy családját eláruló embert ki akar írni az életemből?

Nem a családját árulta el/csalta meg, hanem a férjét. Ehhez neked semmi közöd, se 12, se 16 évesen, se később

És én megértem,hogy szerinte miért nincsen helye az életünkben egy olyan embernek aki ilyesmire képes volt a családunk ellen.

Nem látod, hogy apád maipulál? Nem vette még mindig be a bögye a megcsalást, és most téged használ fel arra, hogy bosszút álljon. Gerinctelen és igenis undorító. Undorítóbb, mint a "kéjvágyból" elkövetett megcsalás

Anyám..hazudozott és mocskolta Apukámat a bíróságon alaptalanul.

Ott voltál? Vagy ezt is csak apádtól hallottad? Apád most nem ugyanaazt csinálja? Anyádat mocskolja. Eszközként használ téged, ébresztőőő

2021. febr. 21. 21:28
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha ilyen sziklaszilárd elképzeléseid vannak, akkor miért kérdezel? Azért, hogy mindenkit lepontozhass? Józan, normális válaszokat kaptál. Nem a te dolgod, hogy anyád kivel akar élni, attól még ő szült meg téged, ő viselt el, amíg csecsemő voltál, meg kisgyerek, ahhoz sincs közöd ha 100 férfival feküdt le, attól még a szülőanyád.
2021. febr. 21. 22:01
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Na még valamit kiemelek a szösszeneteből

"Amit tudni kell,hogy nálunk a család szent dolog,mindent felülír."

Ebbe hogy fér bele az, hogy az anyáddal most akarod megszakítani a kapcsolatatot?

2021. febr. 21. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!