Szülők! Titeket zavarna ha a (fiú)gyereketek odalenne Scarlett Johanssonért?
A személytől függetlenül, ha valami beteges dolgot tapasztalnék a gyerekemnél, az "zavarna", illetve igyekeznék azt orvosolni.
Annál is inkább, mert ha kiskorú, a testi és lelki egészsége az én felelősségem.
Egyébként X vagy Y hírességgel kapcsolatos rajongása nem zavarna, én is és más szülő is ezen 50x átesett.
Ez alatt mit értesz?
"Talán az egészségesnél jobban is"
A fiam a férfi színészeket preferálja. Nem mondom, hogy oda van értük mert sosem volt az a rajongós típus de a férfi színészeknek szokta követni a munkásságát. Sőt zenébe is általába férfiakat szokott halgatni max pár zene van nőktöl amit szeret. Illetve csak fiú barátai vannak. Ettől független tiszteli a nőket. Szerintem 100% hogy heteró. Szerintem nincs baj azzal, hogy férfiak munkásságát/néha magánéletét követi. Azzal sincs baj ha egy fiú rajong egy női színészért vagy bármien női előadóért. Szerencsére nem vagyunk egyformák hanem mindenki más és mindenki mást szeret. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!