A barátnőm és az apja kapcsolata nagyon érdekes. A barátnőm anyja egy tipikus nem törődöm anyuka, évekig csalta a férjét, majd a barátnőm születése után 6 évvel elvált a férjétől. A barátnőm és az apukája 10 éven át csak leveleztek, mert azt az anyja nem vette észre. Majd mikor 18 lett végre újra találkozott az apjával. Néhány hónapra rá hozzá költözött és egyetem alatt végig ott élt, akkor vált nagyon bizalmassá a kapcsolatuk. A barátnőm egyetem alatt dolgozni kezdett, majd a diploma után elköltözött és igazából elkezdte a felnőtt életet. Az apja nagyon fontos pont az életében. Ezt mi sem mutatja jobban mint hogy 5 éve tartó kapcsolatunk alatt mindössze háromszor találkoztam az anyjával, de az apját minden héten látom, beszélünk, egymásnál vacsoráztunk (sajnos már nem lehet). Nos 1 éve az apját súlyos betegséggel diagnosztizálták, ami miatt elkezdett leromlani a fizikai állapota. Sajnos halálos és valószínű nincs sok ideje hátra sajnos. A barátnőm és az apja közös tetoválást szeretnének. Egy régi mondás amit mindig a levelei végére írt az apja, nagyjából azt jelenti hogy “a betűk táncra kelnek a kezed alatt”. Félek hogy ez nem igazán jó ötlet mert az utolsó hónapokra a szomorú és nehéz időszakra fogja emlékeztetni, és nem a sok jóra. Mi a véleményetek? 29F
Szerintem igen, vannak idiótább, jelentéktelenebb tetoválások is.
Plusz ha nekik ez fontos és akarják hiába mondanánk azt, hogy ronda/hülyeség stb. ők akkor is megcsinálnák. Semmi közünk hozzá.
2021. febr. 18. 08:22
17/20 anonim válasza:
Még jó, hogy ehhez neked semmi közöd :D
A barátnőd azt csinál a testével, amit szeretne (és nem veszélyes rá nézve).
2021. febr. 18. 10:54
18/20 anonim válasza:
Szerintem tök felesleges, de az ő dolguk.
2021. febr. 18. 11:11
19/20 anonim válasza:
Van, akinek a tetoválás segít a gyász feldolgozásában. Nem értem, hogy te mégis miért szólsz bele, gondolnom egyikőjük sem kérdezte a véleményed, tök jogosan...
2021. febr. 18. 12:47
20/20 anonim válasza:
#12 vagyok
A férjem pont ma mondta, hogy kapott időpontot a tetoválójához, mert készített egy tetkót a nemsokkal ezelőtt (hosszú betegség után) elhunyt édesapja emlékére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!