Mit kellene tennem, ha a szüleim a házból se engednek ki, annyira tiltanak a külvilágtól? 17/L
Mondjuk ezt nem értem. Rád zárjék az ajtót vagy mi?
Ebben az esetben 18 év után a szobádból felhívod a rendőrséget, őket meg beviszik, mert személyi szabadság korlátozása bűntetőjogi kategória.
Ha meg nem így van, akkor közlöd, hogy most dolgod van, ezért elmész. Ha kiskorúként nem engednek hazamenni, akkor szintén rendőrség, mert nem tehetik meg, illetve ez játszik 18 után is, ha még tanulsz, ugyanis addig kötelesek gondoskodni rólad.
Helyedben viszont mindenképpen arra gyúrnék, hogy mielőbb le tudjak lépni és minden kapcsolatot megszakítanék velük.
Feltéve, hogy igaz a történet és nem a szokásos tinihiszti.
Márpedig ez az. Nyilván azért nem vagy elengedve, mert inkább a tanulással kéne foglalkoznod. Az írásképed alapján bőven rádférne (szihológus? korba?nemis?; az írásjelek hiányáról már nem is beszélek).
Szerintem ha egy kicsit is látnák rajtad, hogy igyekszel és szorgalmas vagy, akkor majd engedékenyebbek lesznek.
(mellesleg a mai időjárást elnézve szerintem az a nem normális, aki egyáltalán ki akarta tenni a lábát önszántából, pedig nem lett volna muszáj)
Négyes átlagom van végzősként úgyhogy nemhiszem, hogy a tanulás miatt lenne az egész. És nyilván nem így írok csak ha telefonon vagyok. Nem értem miért ilyenekbe kell belekötni.
Igen ilyen az időjárás de amikor nem volt hó és fagy akkor se engedtek.🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!