Mi visz rá egy szülőt, hogy megerőszakolja a gyerekét?
Az újságcikk olvasása közben gondolgodtam el azon, hogy hogy képes valaki így bánni a gyerekével?
Ráadásul a fiú csak 8 éves volt ekkor, meg se tudta védeni magát.
#12 vagyok, most olvastam el a hírt.
Elképesztő amúgy milyen szemtelen, gonosz, k@csög, f@szfej emberek vannak a világon. Remélem véresre d@gják a börtönben ezt a sz@metet.
#4 a nőkre jellemzőbb, hogy megölik a gyereküket, ez hormonális zavarokra vezethető vissza.
Az anyaságnál megvan az a kockázat, hogy a terhesség, és az azt követő időszak szélsőségesen megbolygatja a hormonháztartást.
#15 nyílván, ha a nő részéről történik a gyilkosság arról is a férfi tehet....
Ne legyél már ennyire szexista, nem, nem csak akkor ha a férfi hozza ki a nőből.
És igen a megerőszakolás metódusából következik, hogy megerőszakolni alapesetben csak férfiak tudnak.
Nők ha akarnának sem képesek erre a tettre.
#15 Legyünk őszinték. Te a hülyeséget okj-s képzésen szerezted, vagy ez egy alap tulajdonságod? 😂😂
#17. Pár éve amikor az “anyuka” Tiszavasváriba a szemetesbe hajította (egy nejlon szatyorba volt bele rakva ja és élve született). Volt pár hét mire meg találtak a kedves nő személyt. Az “apuka” a családi pótlék miatt megakarta volna tartani (az már egy másik dolog). De biztos itt is az “apuka” a “férfi” volt a felbújtó. 😅🤣 igaz #14 ? 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!