Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi visz rá egy szülőt, hogy...

Mi visz rá egy szülőt, hogy megerőszakolja a gyerekét?

Figyelt kérdés

Az újságcikk olvasása közben gondolgodtam el azon, hogy hogy képes valaki így bánni a gyerekével?

[link]

Ráadásul a fiú csak 8 éves volt ekkor, meg se tudta védeni magát.

2021. jan. 27. 14:57
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
90%
Hogy miért öli meg mondjuk egy anya a kisgyermekét? Gyermekágyi depresszió. Az anyai ösztönök ilyenkor megzavarodnak. Vagy valami hasonló. Ennek egy súlyosabb variációja ez.. volt már sajnos rá példa. Vagy tényleg egyszerűen psziho
2021. jan. 27. 16:13
 12/21 anonim ***** válasza:
15%
Az, hogy kanos a szülő.
2021. jan. 27. 16:31
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

#12 vagyok, most olvastam el a hírt.

Elképesztő amúgy milyen szemtelen, gonosz, k@csög, f@szfej emberek vannak a világon. Remélem véresre d@gják a börtönben ezt a sz@metet.

2021. jan. 27. 16:35
 14/21 anonim ***** válasza:
97%

#4 a nőkre jellemzőbb, hogy megölik a gyereküket, ez hormonális zavarokra vezethető vissza.

Az anyaságnál megvan az a kockázat, hogy a terhesség, és az azt követő időszak szélsőségesen megbolygatja a hormonháztartást.

2021. jan. 27. 16:57
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
14, de csak akkor ha a férfiak kihozzák belőlük, egyébként nem. Megerőszakolni meg kizárólag férfiak szokták őket.
2021. jan. 27. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
Úgy néz ki, hogy az esetek nagy része, amikor az erőszaktevőt a nárcisztikus hatalomvágy vezérli gyorsan kizárta az igen iskolázott pszichológus társaság.
2021. jan. 27. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

#15 nyílván, ha a nő részéről történik a gyilkosság arról is a férfi tehet....

Ne legyél már ennyire szexista, nem, nem csak akkor ha a férfi hozza ki a nőből.

És igen a megerőszakolás metódusából következik, hogy megerőszakolni alapesetben csak férfiak tudnak.

Nők ha akarnának sem képesek erre a tettre.

2021. jan. 27. 20:08
 18/21 anonim ***** válasza:
92%
Hármas... Az, hogy valakit megerőszakolnak, ráadásul kisgyerekként a saját apja, egész életen át tartó traumát okoz, és szexuális gátlást, stb, tehát kellően szörnyű dolog. Nem értem miért van szükség felhozni, hogy mit tartasz ennél rosszabbnak, viszont ez majdnem olyan borzalmas, mintha megölné valaki a saját gyerekét. Annak a gyereknek nem lesz jobb attól, hogy ilyen is előfordul sajnos, és nem lesz kevésbé szörnyű amit elszenvedett. Egyébként megjegyzem, a gyilkosok több, mint 79%-a, a sorozatgyilkosok több, mint 85%-a férfi. Tovább megyek, a nők elleni nemi erőszakot elkövetők 90%-a férfi, a férfiak ellen erőszakot elkövetők 93%-a férfi (Mivel a kérdés ehhez kapcsolódik). Ha általánosságban nézzük a dolgot, a bűnesetek sokkal többszörösét a férfiak követik el. Ezeket összességében azért írom le, mert teljesen indokolatlanul írod egy kisfiút megerőszakoló apuka ügye alá, hogy a nők mennyivel szörnyűbbek, és hogy te kétnaponta hallasz erről. Nem tudom, honnan tájékozódsz, de utánanéztem, és összesen a világon nincs annyi ügy, hogy kétnaponta hallj ilyenről. Az ilyen bűnt elkövetők nemi aránya az összes statisztika szerint, amit néztem, ingadozó, és nagyjából kiegyenlített, tehát kb. ugyanannyi férfi követ el ilyet, mint nő. Mélyen elítélem az ilyet, de őszintén nem tudom, hogyan jött ez neked most ide.
2021. jan. 27. 22:13
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

#15 Legyünk őszinték. Te a hülyeséget okj-s képzésen szerezted, vagy ez egy alap tulajdonságod? 😂😂

#17. Pár éve amikor az “anyuka” Tiszavasváriba a szemetesbe hajította (egy nejlon szatyorba volt bele rakva ja és élve született). Volt pár hét mire meg találtak a kedves nő személyt. Az “apuka” a családi pótlék miatt megakarta volna tartani (az már egy másik dolog). De biztos itt is az “apuka” a “férfi” volt a felbújtó. 😅🤣 igaz #14 ? 😃

2021. jan. 28. 00:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hoppá #15. 😅😌
2021. jan. 28. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!