Mi visz rá egy szülőt, hogy megerőszakolja a gyerekét?
Figyelt kérdés
Az újságcikk olvasása közben gondolgodtam el azon, hogy hogy képes valaki így bánni a gyerekével?
Ráadásul a fiú csak 8 éves volt ekkor, meg se tudta védeni magát.
2021. jan. 27. 14:57
2/21 anonim válasza:
Az ilyen ember beteg, nem tudja ép ésszel átlátni a dolgokat, csak sajnos mindennek a szegény kisgyerek itta meg a levét, akinek majd ezzel a traumával kell együtt élnie.
3/21 anonim válasza:
Mi visz rá sok nőt, hogy megölje a gyerekét??!
Az sokkalta súlyosabb és szinte kétnaponta van egy-egy ilyen eset a híradókban.
4/21 anonim válasza:
"Mi visz rá sok nőt, hogy megölje a gyerekét??!"
Ez tényleg csak nőkre jellemző?
5/21 anonim válasza:
A négyes ék igaza van. Igaz hogy nők is gyilkolnak de férfiak is ok meg többször is.
Sajnos ebben a világban élünk.
6/21 anonim válasza:
szerintem mindkettő eset súlyos, kár azon versengeni melyik súlyosabb. De azt ne felejtsük el, hogy egy életre megbetegíti a gyerek lelkét egy ilyen dolog...nem tudom melyik a "jobb", a halál vagy ezzel együtt élni :( Szörnyű
7/21 anonim válasza:
#3 Ha választanom kell, hogy öljenek meg, vagy megerőszakoljanak, én a halált választom.
8/21 anonim válasza:
#5:
A híradóban érdekes módon elég sokszor az van pedig, hogy nő öli meg a kisgyerekét.
9/21 anonim válasza:
7! azért ne legyél ebben olyan biztos! Én voltam a kapujában, hidd el hogy más dumálni róla mint bekopogtatni az ajtón!
10/21 anonim válasza:
Mert a férfi kényszeríti hogy ölje meg a nemkivánt kisgyereket. Többnyire 17-18 éves lányanyákat vesznek ra 30-as házas(azaz házasságtörő) férfiak hogy ily modon tünetessék el a viszony nyomát és ne kelljen gyerektartást fizetni. Nő magától soha nem tenne ilyet. Mindigb férfi befolyásolja aztán mossa kezeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!