Heti 20.000 forint egy egyetemistának elég vidéki nagyvárosban?
Úgy, hogy ebben nincs benne a benzinpénz, telefonszámla, rezsi és havi egyszer a szülők televásárolják neki a hűtőt, fagyasztót, tárolót (pipere holmik, tisztító szerek) kb 50 ezer forint értékben.
Havonta egy hétvégén van otthon a családi házban, tehát az étkezéseket magának oldja meg, mert az nem opció, hogy visz otthonról annyit, amennyi a hét feléig elég. De pl. húst, köreteket, tésztákat nem kell vennie, mert vesznek a szülők, szóval csak a friss dolgokért szükséges boltba mennie, pl. joghurtért, gyümölcsökért, péksüteményért.
Baszki, nem tudtok olvasni vagy mi van? :D
Heti 20 ezer, ilyen ellátások mellett szerintem bőven elég.
Heti 20 k a tobbi allasa mellett?? Jesszus Maris. :D
En lebontva heti 10-bol eltem, es se kajat, piperecuccot, tisztitoszert, wc-papirt nem kaptam otthonrol. :D Mindenrol magamnak gondoskodtam havi 40 rongybol. Ha jol akarsz elni eleg a 20 k siman. En azert a heti 10 mellett sokat szukolkodtem.
“ vidéki nagyvárosban”
Ez mi akar lenni? Olyan mint. A kopasz göndör? :D
Fu hat.. Ez azert durva. En is egyetemista vagyok de konkretan semmit nem kapok itthonrol (sajnos nem tellik ra) ugyhogy dolgozok mellette + osztondij.
Heti 20 ezer szerintem rengeteg,de nyilvan ha nektek nem problema, akkor siman adjatok es felre is tud belole tenni ha olyan van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!