Mi a véleményetek, mi a gyermek funkciója egy ember életében, és a gyermek életében a szülőnek?
10-es, szerintem nem így értette, aki írta.
A gyerekkel szemben veszít az egóból. Én is megtettem olyat a gyerekemért, amit senki másért soha nem tennék, szerintem valami ilyesmi lehet. (Érted, mást már elküldtem volna érte a náthás p...csába).
Imádom a fiam!!! És sokkal-sokkal szegényebb lennék nélküle, ha nem lenne. DóAmikor döntenem ketóllett, nagyoin is tudatosan úógy döntöttem, hogy szeretném, ha lenne egy gyerekem. (Egyedülanya voltam és vagyok.)
Hogy mi a funkciója az életemben?
Nagyjából annyi, hogy van itt egy kedves faszika, aki az n fiam, és nagyon-nagyon szeretem, Szerencsére életrajzilag is jól halad előre (de akkor is nagyon szeretném és tmogatnám, ha időközben kiderülne: h. az elvivős étterermnél nincs pénze édességet rendelni,)
(A föltevés azért vicces, mert a fiam részidős gyakornookként nettó annyit keres mint én az X.cégnél 25+ év után.
(Nme azon fg múlni, hogy szeretem-e a fiam vagy sem. de nagyon örülök, ha talál jó állást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!