Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy valószínűleg át fognak sorolni fizetősre?
Emberek, ha nem értetek hozzá, mert nincs felsőoktatásban tanuló, a neten nem csak gyk van ám, utána lehet nézni...
Félévkor nincs átsorolás, soha nem is volt. Ráadásul a vírushelyzet miatt most nyári átsorolás sincs. Nem lepontozni kell, aki leírja, hogy kamu, hanem megköszönni, hogy megkímél a további pötyögéstől egy hazug kérdésnél.
Hogyha tényleg nincs átsorolás, akkor a kérdés meg van oldva.
Egyébként nem kell elmondanod nekik, kifizeted és kész. Én sem szóltam róla, amikor átsoroltak.
En egyetemista vagyok de nem tudtam hogy most nincs atsorolas:0
Mondjuk nem is veszelyeztet.
18 vagyok.
Ezt se tudtam:0 nalam nincs tervbe ugy hogy nem is foglalkoztam ilyenekkel😅
Sehol nem írtam, hogy félévkor sorolnának át. Nyáron sorolnak át, viszont a két félév súlyozott átlagának és a krediteknek az átlaga alapján. Ezt ki lehet számolni. Nekem a kreditem még meg lehet, viszont az átlag már esélytelen.
Én pedig még sehol nem olvastam, hogy ebben a tanévben is érvényes lenne az a rendelkezés, hogy most nincsen átsorolás. Csak korábbi, vagyis az előző évre vonatkozó cikkeket, kiírásokat találtam eddig mindenhol. Ha valaki tud mutatni valami aktuális információt, akkor azt megköszönném.
De mondjuk ezt nem ertem. Hogy ne lennenek meg a jegyeid?
Egy felev alatt 2esbol is siman lehet 5ost csinalni, mivel ugye a második felevet kulon szamitjak. Tehat hogy ne lenne meg?
Vagy nem ertem. Tok mindegy hogy 3ast kapok most felevkor mert az a felev zárásig ervenyes. Kovi felevben olyan mintha 0rol kezdenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!