Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám normie többi lent ?

Asderman:- kérdése:

Anyukám normie többi lent ?

Figyelt kérdés
Anyukám normie én weeb vagyok 16 vagyok és nem engedi hogy 16+os animét nézzék mert szerinte hülyeség mit csináljak ?

2021. jan. 11. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Én se engedném, ha így beszélsz a való életben is.

Amúgy 16 évesen nem vagy te kicsit idős ahhoz, hogy anyukád monddja meg, hogy mit nézz?

2021. jan. 11. 18:01
 2/10 anonim válasza:
92%

ezen a kérdésen majdnem elsírtam magam

16 éves vagy, biztos kitudsz találni valamit hogy sunyiba nézzed..

egyébként mi lenne hülyeség a 16+ os animékbe?

vannak 12+os animék is amikbe bőven mutogatnak "dolgokat"

de gondolom az nem hülyeség, az elfogadható és nyugodtan nézheted.

Nem értem a logikát

De mint mondtam 16 évesen biztos vannak taktikáid, hogy hogyan nézz videókat amikről nem kéne tudnia a szüleidnek.. ha érted

2021. jan. 11. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Vegyél egy kutyát.
2021. jan. 11. 18:16
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 én sem értem mert azt se szereti hogyha 12+ Sat nézek

Vettem a családnak egy netflix prémiumot és most is fizetem megnezi hogy néztem e animét ha igen akkor hányas soo de persze van csak telefonon animét nézni nem szeretek vagy gépen vagy tvn pl jojo's bizArrébb adventure vagy one punche man

2021. jan. 11. 21:39
 5/10 anonim válasza:
100%

Én azzal magyaráztam ki magam (14 voltam) hogy mivel más a kultúra ezért pl a közös fürdés egyátalán nem szexuálisan értendő, azért furák a hangok mert teljesen más alapú a nyelvük és annak felépítése stb. stb...

Ha így sem fogadja el akkor meg szerintem nimcs mit tenni, csak sunyiban nézheted.

2021. jan. 12. 00:55
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 megpróbálom xd
2021. jan. 12. 07:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne netflixről nézz animét, hanem pl töltsd le telefonra. Netflixen alapból kevés anime van fent.
2021. jan. 31. 14:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Telefonon szar nézni
2021. jan. 31. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gépre töltsd le, csak egy példát mondtam :D. Eléggé szarul fogalmazol (és nem teszel vesszőket), emiatt nem tudtam sok mindent kivenni a kommentjeidből. Én is 16 éves vagyok, de szerintem fel tudnám valahogy találni magam, hogy a szüleim ne lássák, hogy miket nézek. Pl honnan tudják egyáltalán a jelszódat? Csak szimplán jelentkezz ki és ennyi.
2021. jan. 31. 18:31
 10/10 A kérdező kommentje:
True erre nem gondoltam na ez egy jó válasz
2021. jan. 31. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!