Most mit csináljak? Szóljak a szüleimnek? Annyira megijedtem
Figyelt kérdés
Nevelő szüleimmel élek, 18 éves lány vagyok. Be jelölt engem facebookon egy nő megneztem az oldalát képeit és annyira hasonlít rám. Lehet az igazi anyukám az? Ha igen mit akar?
Az egyik barátnőmnek mutattam szerinte is nagyon hasonlítunk.
2021. jan. 8. 23:03
11/15 anonim válasza:
Én először megkérdezném hogy honnan ismer, feleslegesen nem kavarnám fel az állóvizet.
12/15 anonim válasza:
Nem kell idegent visszajelölni. Ha az anyád meg akar keresni, majd megtalálja a módját hivatalosan. De ha ez számodra ijesztő, akkor azt se kell elfogadni.
13/15 anonim válasza:
Én férfi ként.. megkérdezem mit akar. Illetve nem. Vissza jelöl, majd ha három napon belül nem tudatja miért jelent meg, törlöm (csak bámészkodó)
14/15 anonim válasza:
Aki nevelőszülővel él, azt nem fogadták örökbe. A nevelőszülő állami gondozott gyermekeket nevel hivatásszerűen. Akik vagy nem őrökbeadhatók vagy nem sikerült őket örökbe adni. Az ilyen gyerekeknek elvileg ismert az anyja, a gyámhivatal mindenképpen tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!