Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Bővebben lent.

Mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Először is elnézést kérek a helyesírási hibákért, azok az autocorrect miatt lesznek, de próbálok oda figyelni és kijavitanom.

Kb. 1 hete durván össze vesztünk nevelőapummal, azóta minden nap anyukammal amikor csak beszéltünk vagy találkoztunk, akkor megpróbálja hogy ő miatta beküljek ki a nevelő apammal. Hiába magyaráztam, hogy nem haragszok rá (1 napig haragudtam rá csak), de a vita miatt nem szeretném úgy tartani a viszonyt vele ahogy eddig, hanem csak úgy mint egy olyan emberrel akivel elbeszélgetek és nem vagyunk full jóban és rosszban sem, közömbös kapcsolatot szeretnék ápolni vele. Anyum ezt nem fogta fel és tovább, szinte erőltette hogy jóban legyek vele pedig mondtam hogy fejezze be. Nos, holnap mennénk vásárolni és mondták hogy menjek velük, de nem nagyon van kedvem hozzá egyrészt az miatt mert 1 hete ezt hajtogatta a másik meg azért mert rám erőltetnék, hogy ugyan olyan jóban legyek neveloapammal (nem szeretem megjatszani magam).

Tesóm meg csak úgy ment volna, hogy ha én is megyek velük.

És hát megint kilyukadtunk oda hogy a n.apám miatt nem akarok menni stb. és már annyira elegem lett ebből az 1 hetes feszült helyzetből hogy megmondtam anyumnak hogy miatta (anyum miatt) sem akarok menni mert elegem van ebből az egészből hogy nincs nyugtom és szó vitába keveredtunk és kicsúszott a számom hogy akkor a k*anyatokat...nem szándékos volt. Csak már nagyon besokalt ám ráadásul itt vannak az egyetemi vizsgák is amik még jobban feszült leszek.

Egyszerűen jól esne elmenni minimum 1 hétre valamerre egyedül vagy kikapcsolódni de sajnos anyagiak miatt ez lehetetlen.

Aztán, telefonba megkérdezte, hogy megyek-e velük stb. (ami eddig ment) és megmondtam neki hogy csak saját magát nézi hogy mi neki a jó, és nem számít neki hogy én mit érzek és mi nekem a jó. Próbáltam ugye kompromisszumot "kötni" de egyszerűen nem ment.

Az el költözés nem megoldás mert egyetem mellett nem tudnék elmenni dolgozni és a szakom nincs levelezőn.

Elnézést ha kicsit bonyolult és hosszú lett, csak ha már leirtam ide, kicsit megkönnyebbültem.

2021. jan. 8. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
14%
Ha ők finanszírozzák az iskoládat, lakhatásodat, ételedet, ruhádat, akkor nemigen van mire pattognod.
2021. jan. 8. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
Úgy értem, egy kvázi idegen ember tart el és taníttat, te meg kurvnyázol neki - egyszerűen nem vagy abban a helyzetben, hogy nyitogasd a szád. Húzd meg magad addig, amíg ő az eltartód.
2021. jan. 8. 21:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem érted a kérdést de mind1...

Egyetemista vagyok, állami tanulok, a koli az ösztöndíjból állom,nem ők fizetik.

Nem velük élek, vérszerinti apummal élek, igen ezt kihagytam, elnézést. Szóval, valamilyen hasznos megoldást várok, nem leszólásokat.

2021. jan. 8. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem leszólás volt, hanem az általad adott infók alapján ténymegállapítás. Csakhogy nem azt mondtad, ami van.

Mivel távol élsz tőle, nem függesz se tőle, se a vele élő anyádtól, majd az idő elintézi ezt a problémát.

2021. jan. 8. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista vagy ilyen íráskészséggel? Hogyan? Mármint, te leszel a jövő értelmisége...

De hogy választ is kapj: kicsit visszább kéne venned az egoból. Valóban nem vagy köteles oda és vissza lenned a nevelőapádért, de a saját leírásod alapján kifejezetten bunkó vagy azzal az emberrel aki édesanyád társa. Bár anyuddal is az vagy. Ráadásul a nevelőapád bűbe egy vita volt köztetek...

2021. jan. 9. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!