Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha elszokom a barátnőmhöz, az...

Ha elszokom a barátnőmhöz, az ő családjuk is bajba kerülhet?

Figyelt kérdés
El akarok szokni itthonról, elegem van, kicsit pihenni akarok, de nem hagynak. Ne azt mondjátok, hogy ne szokjek el. Ha a baratnomekhez megyek, és a szüleim netán nekiallnak kerestetni engem, bajba tudom ezzel sodorni a családját?

2020. dec. 10. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Ne szökj el.
2020. dec. 10. 19:37
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Verd ki, igyál egy sört, és aludj
2020. dec. 10. 20:02
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Biztos nagyon örülnének a barátnőd szülei...

Ha nálam megjelennének a szüleid meg a rendőrök, téged keresve, mert "elszöktél", be nem tehetném hozzánk mégegyszer a lábad...

2020. dec. 10. 20:08
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem engednek, főleg mikor sötét van. Kijárási tilalom megvan? Maradj a fenekeden, és ne hisztizz mert nem barátnőzhetsz.
2020. dec. 10. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó két válasz miért lett lepontozva? Rohadtul igazuk van, ne szökj el, mert semmi jó nem származik belőle
2020. dec. 10. 20:23
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem szokom meg, azóta lenyugodtam, és rajottem hogy hulyeseg lenne. Jó ez így.

Amúgy nem arról volt szó hogy nem engednek és találkozni akarok vele, hiszen nappal engednek

2020. dec. 10. 20:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor igazán nincs okod elégedetlenkedni.
2020. dec. 10. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Kekszeljetek sokat nappal.
2020. dec. 10. 20:56
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

Valaki mesélje már el nekem mi értelme van elszökni? Nem most, oké ezt elvetetted hanem úgy általában.

-18 alatt vagy, tehát ha törik ha szakad, akkor is hazavitetnek

-otthon utána balhé lesz és fix, hogy még ennyire sem mehetsz sehova utána

-a barátnő szülei (védve ezzel magukat is) utána minden alkalommal, jó ideig fel fogják hívni a szüleidet, hogy megérkeztél, elengedtek-e, meddig maradhatsz, ez nem lenne neked megalázó?

-persze az is lehet, hogy többet nem mehetsz oda,mégsem vet rájuk jót fény, hogy rendőrautó áll meg a ház előtt és visz el téged, plusz persze felmerülhet milyen hatással vagy a lányukra

2020. dec. 10. 21:47
 20/21 anonim ***** válasza:
82%
Kiskorú vagy. Elővehetik a barátnőd szüleit.
2020. dec. 11. 03:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!