Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
Engem anyukám nevelt és annak szülei mama, papa! Apukám sose törődött velem és apai mamám sem. De az apai papa igen! Sajnos a papa már apai ágon meghalt 9 éve 😢 52 éves volt. Anyai ágról él még mama papa! Én most vagyok 21 éves apum és az anyja a mamam kezdtek velem mostanban kapcsolatot felvenni... úgy gondoltam egyszer élünk, egyszer mindenki meghal, megbocsájtottam nekik, azóta jó a kapcsolat,,, nem érdemes haragudni hisz oly rövid az élet és elszáll....😰😢 Isten is maga a szeretet. Szeressük egymást mint Jézus mondta. Mit gondolsz erről?
2020. nov. 26. 17:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Ok.
2020. nov. 26. 17:39
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Azt, hogy sztrókot kaptam miközben olvastam mert egy szót se értek.
2020. nov. 26. 17:56
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Hogy kerültünk a családi kapcsolataidtól a kereszténységhez?
2020. nov. 26. 17:59
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom, hogy hisz Istenben. Vagyis én erre tudok gondolni.

Ez így rendben van. Én nem vagyok ilyen megbocsájtó, de persze próbálkozok. De amikor a kérdésekre nincsen válasz úgy nehéz.

Én mondjuk ha élnének esetleg úgy tudnék megbocsátani, ha közelednének, és válaszolnának a kérdéseimre..

2020. nov. 26. 18:21
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
Azt, hogy szőke vagy. A számok sorrendjét meg felcserélted.
2020. nov. 26. 18:24
 6/19 anonim ***** válasza:
70%

Többnyire az apa/nagyi hitelt akar felvetetni, kezességet akar vállaltatni veled, ami rajtad marad, vagy csak simán eltartatják magukat, hiszen már nagykorú vagy!

Azért megkérdezném, hogy EDDIG hol voltak??!!

2020. nov. 26. 18:28
 7/19 anonim ***** válasza:
49%
Jól van ez. Csak találd meg a lelki békédet. Ez számít.
2020. nov. 26. 18:32
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, van családod, anyukád és a szülei, akik neveltek, taníttattak, szerettek, gondodat viselték. Csak és kizárólag nekik légy hálás!

Szép, hogy megbocsátottál apádéknak, de ne higgy el mindet vakon!

2020. nov. 26. 18:37
 9/19 anonim ***** válasza:
37%

Jól tetted, hogy megbocsátottál. Az fontos a lelkünknek, hogy tudjunk megbocsátani.

"A megbocsátás a sértettet tisztítja meg, nem a sértőt, azt szinte nem is érinti." Jorge Luis Borges

2020. nov. 26. 18:45
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

Ja, jó keresztény pont így beszél, mint te a 8-ban.

Haladjunk.

2020. nov. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!