Szülők, ti elengednétek a 25 éves gyereketek Japánba/Amerikába/Kínába egy évre Campus Mundival?
Figyelt kérdés
Egy 25 évesnek már nem lehet parancsolni természetesen, de ha nem dolgozik vagy nem gyűjt lakásra és még a tantárgyait sem tudja beszámíttatni. Sokan úgy gondolják, hogy egy 25 évesnek már le kéne válnia meg állandó munkahelyen dolgoznia.2020. nov. 26. 09:02
11/40 anonim válasza:
Tehát ha nem a szülők fizetik, akkor mi a kérdés? Hogyan lehet egy 25 éves felnőtt embert “elengedni”? Ha akar megy, ha nem nem. Nem is értem komolyan, hogy valaki 25 évesen itt tart, hogy ezt kérdezni kell.
12/40 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy ennyi idõsen dolgozni kéne meg saját életet építeni
2020. nov. 26. 09:42
13/40 anonim válasza:
Hát, ezzel is építed az életed :)
14/40 A kérdező kommentje:
Hogy 2000 euróból valami tartósat kéne vennem (pl kocsi) vagy félretennem
2020. nov. 26. 09:44
15/40 anonim válasza:
25 vagy, ha nekik nem kell ebbe semmilyen módon beszállniuk anyagilag, akkor nincs igazán beleszólásuk. Amúgy én elengednélek, ha én lennék az anyád
16/40 A kérdező kommentje:
A barátaim/ismerõseim 80%a is ezt gondolja. 23 éves kora elõtt nem engedték/nem volt pénze, felette pedig már nem akart, mert volt párja/munkája/hitele
2020. nov. 26. 10:11
17/40 anonim válasza:
A kocsi mióta tartós? De nem mindegy mit mondanak? 25 évesen el kéne tudnod dönteni mit akarsz.
18/40 A kérdező kommentje:
De mindenki a szüleimmel ért egyet. Ezért érzem magamat bizonytalannak...
2020. nov. 26. 10:16
19/40 anonim válasza:
Mi ez a Campus Mundi?
Gondolom a szüleid arra számítanak, hogy emiatt még egy évvel kitolódik, hogy leválj róluk. Neked mik a terveid? Egy év tapasztalatszerzés és elkezdesz végre dolgozni, vagy visszacuccolsz anyuékhoz?
20/40 A kérdező kommentje:
Külföldi cserediákprogram. Amúgy sokat dolgoztam, minden nyáron, meg néha suli mellett is
2020. nov. 26. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!