Máshol is állandóan megy a veszekedés otthon?
Figyelt kérdés
Olyan a mi családunk, mintha összetettek volna pár embert, teljesen eltérő személyiségekkel (vagy lehet hogy pont túl hasonlóakat). Állandóan megy a veszekedés, köztem, a testvérem és a szüleim között. Így nőttem fel, nincs olyan nap amikor ne lenne veszekedés, minden kis semmiségen megy a megsértődés. Máshol is ez megy vagy csak nálunk?2020. nov. 22. 11:31
11/17 anonim válasza:
Sajnos nálunk is minden nap üvöltözés és veszekedés van, régebben a szüleim verték is egymást és engem is. :(
Alig várom, hogy végre elköltözhessek!
17/L
12/17 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Ketté szakadt a család, csak az egyik felével vagyok, velük vitatkozunk szinte mindig, nekem is elegem van, lassan úgyis elköltözöm, és soha többé az életbe nem fogom tartani velük a kapcsolatot.
13/17 anonim válasza:
nincs. kölykeim felnőttek, férjet kidobtam. béke van..
14/17 anonim válasza:
Ma is veszekedtük már. Már föl se tűnik.
15/17 anonim válasza:
Amúgy ja, egyedül kell élni, nincs kivel veszekedni :D
16/17 anonim válasza:
Nálunk az volt hogy vacsorakor összeült a család hivatalosan idilli étkezésre valójában kiadós balhéra. Szüleim puffogtak egymásra mert tré napjuk volt és frusztráltságukban minden előjött, régi dolgok is. Aztán mikor már egymásnak mentek volna szóbakerültünk mi gyerekek hogy van amúgy 4-nél rosszabb osztályzatunk is, és betöltöttük a pufferzóna szerepét. Én immár felnőttkorban egyszerűen nem vacsorázom csak állva bedobok este ezt azt. Több ember ha leül este kajálni az számomra balhé/verés előjátéka
17/17 anonim válasza:
Nalunk soha sem volt. A felesegem elèm allt es mondta h elvalik. Azota a kutyuskàmmal elek, vele sem veszekszem. Ő mindig örül nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!