Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erről mi a véleményetek?

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Hallottam olyat, hogy egy szülő gyűjti a gyereke levágott haját. Igaz, nem szülőként mondom, de ilyet pszichopata gyilkosokról hallottam még. Szerintem beteges.

Vagy hogy eltenni minden béma rajzot, meg hasonlókat, amiket a gyerek csinált... Anyám ilyen, pedig én könyörgök, hogy dobja már ki az ocsmányságaimat. Gondolom nem hatna az érv, hogy én csináltam őket, tehát csak én rendelkezhetek fölöttük...

2020. nov. 21. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tuldramatizalod.
2020. nov. 21. 09:32
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Túl sok mesét nézel.
2020. nov. 21. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

,,egy szülő gyűjti a gyereke levágott haját."

Ez teljesen normális. Nekem is megvan 6 éves koromból a hajam😂.

,,ilyet pszichopata gyilkosokról hallottam még"

Kicsikét túl sok filmet nézel...ha valaki szereti eltenni a levágott hajat abból nem lesz senki se pszichopata gyilkos.

2020. nov. 21. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
KB minden szülőnek megvan a gyereke rajzai. Emlékek amikor a gyerek már felnő
2020. nov. 21. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Hülyeséget beszélsz :D

Apukám is eltette a legelső hajtincsem mikor a fodrász levágta. Még a tejfogaimat is megtartotta, meg az ovis rajzaimat is. Nem pszichopata :)))

2020. nov. 21. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy erre asszociálsz csak azt bizonyítja, hogy te vagy a pszichopata. A rajzokkal pedig nem te rendelkezel, jó vastag a bőr a pofádon ha meg akarod szabni mit tehet el saját emlékbe és mit nem :D
2020. nov. 21. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még a kisfiam köldök csipesze is megvan amit a kórházban születés után tettek rá.
2020. nov. 21. 10:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy ez pszichopata dolog. Egyedül ott láttam vagy hallottam ilyet, ezzel a hajmegőrzés számomra furcsaságát akartam kihangsúlyozni. De persze nem pszichopata az, aki ilyet csinál.

6-os, ne kell játszani ezt ovis játékot, hogy ami eszembe jut, az vagyok én.

Oké, akkor ezekszerint sokan vannak őrizgetők. Nem értem, de biztos van valami értelme. Viszont erről eszembe jutott két dolog:

1. Van itt olyan, aki körülmetéltette a kisfiát, és a fitymát megőrizte? Ezt mondjuk végképp betegnek tartom, ha van ilyen (valahogy az Agymenőkben ez egyszer felmerült, nem tudom hogy).

2. És valaki megőrizte a köldökzsinór darabjait? (Ilyen a Jim szerint a világban volt). Ettől mondjuk rosszul vagyok...

2020. nov. 21. 14:09
 9/10 Laylah ***** válasza:
Szövetdarabokat nem tudnak eltenni, mert elbomlik (lásd pl. a halottak testét). Max. ha speckó módon kiszárítják.
2020. nov. 21. 18:11
 10/10 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Nincs ebben semmi kivetni valò! Szép emlék a hajtincs a szeretetô gyermekûnktôl vagy akàr màstòl is! Édesanyàm eltette az ôsszes levelemet amit irtam neki éveken àt!
2020. nov. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!