Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy anyám amiatt...

Normális, hogy anyám amiatt veszekszik, hogy "ketté van törve" a telefonom? 18

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy nincs ketté törve, csak van egy hajszálnyi repedés az üvegfólián, ami csak akkor látszik, ha úgy esik rá a fény. Másrészt saját pénzből vettem a telóm, havi előfizetés nincs, feltöltőkártyás vagyok.

Ehhez képest anyám minden egyes alkalommal szóvá teszi, hogy "ketté van törve" a telefonom. Rendszeresen ordítozik miatta. Szerintem többnyire nem is látja a repedést a fólián, csak egyszer látta és azóta igyekszik sokszor szóvá tenni.

Normális ezen így hisztiznie?

2020. nov. 17. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem anyád el van hanyagolva, unalmas az élete, emiatt köt bele mindenbe.
2020. nov. 17. 17:16
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Hanyagold. Holnaptól ne edd meg a főztjét, s magadnak moss... Tolj ki a szarrágó muteroddal!
2020. nov. 17. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Azért valahol az is elgondolkoztató, hogy ha egy gyerek kritizálni meri az anyját, akár jogos akár nem, rögtön jönnek azzal, hogy "akkor holnaptól főzzél, mossál magadra".
2020. nov. 17. 18:52
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is. Egy szellemi fogyatékosnak itt kikiáltott anya már főzni sem tud!

Ja... Arra még jó!

2020. nov. 17. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azért az ítélet előtt nagyon kiváncsi lennék az előzményekre is. :)
2020. nov. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!