Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van bármi köze a szülőnek a...

Van bármi köze a szülőnek a nagykorú gyermekének a szexuális életéhez?

Figyelt kérdés
Ha a gyerek fűvel, fával, virággal is, akkor is kötelessége szeretni őt a szülőnek? Vagy fordíthat hátat neki vagy beleszólhat, akár drasztikusan is?
2020. okt. 30. 13:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%

Ki vagy te a történetben?

Én úgy érzem te is Bene vagy egy ilyenben.

2020. okt. 30. 13:33
 2/19 A kérdező kommentje:
Dehogy. Egy másik kérdés miatt írtam ki, mert szerintem senkinek semmi köze a másik szexualitás életéhez és ez nem befolyásolhatja az egymás felé érzett összetartozást és szeretetet.
2020. okt. 30. 13:36
 3/19 A kérdező kommentje:
*szexuális
2020. okt. 30. 13:36
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

"kötelessége szeretni őt a szülőnek"

A szeretetet nem tudod kikényszeríteni.

2020. okt. 30. 13:40
 5/19 anonim ***** válasza:
41%

“Ha a gyerek fűvel, fával, virággal“

Mivel fiaim vannak, így annyira nem zavarna. Nem zavarna , hogy milyen korúval, vagy neművel.

A lényeg, hogy ne legyen a ház átjáróház és ne csináljanak felelőtlenül gyereket. Diszkréciót is szeretnék majd, ami azt jelenti számomra, hogy ne legyen a nyelve a másik torkában előttem.

Ha sexuális bántalmazó, vagy pedofil lenne, akkor megtagadnám.

Ha lányaim lennének, szerintem nekik se szólnék bele, csak figyelmeztetném, hogy figyeljen arra, hogy ne nézzék q-..vának.

2020. okt. 30. 14:03
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Ha az én 19 éves lányom fűvel fával minden második emberrel lefeküdne, attól még szeretném mert a gyerekem, de szerintem igencsak elbeszélgetnék vele, hogy ez nem normális dolog.
2020. okt. 30. 14:04
 7/19 anonim ***** válasza:
98%

Akkor simán beleszólhat ha a nagykorú gyerek otthon lakik és hetente mást visz oda. Senkinek sincs kedve idegenek kerülgetni, fürdőt takarítani.

Ha külön él, akkor is rosszalhatja finoman. De igazából nem szólhat bele.

2020. okt. 30. 14:22
 8/19 A kérdező kommentje:
5# Persze, ezeket a fajtalanságokat én sem tudnám tolerálni.
2020. okt. 30. 14:22
 9/19 A kérdező kommentje:
7# ebben egyetértünk.
2020. okt. 30. 14:25
 10/19 anonim ***** válasza:
39%
Nincs köze hozzá. Alapból nem is kell hoyg érdekelje, kivéve ha kiskorú, ott is a védekezés miatt illetve a jogai miatt. Minden 3gyeb maganugy
2020. okt. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!