Megengednéd a 17 éves lányodnak, hogy egy 25 éves pasival járjon?
23-as
Elég alpárian fogalmazol, de igen egy egészséges tini fiúval sem maradna érintetlen a lány az egyszer biztos.
Sajnos, ha tiltod neki, akkor is találkozni fog vele titokban.
Nézd a jó oldalát: a srác már dolgozik, így nem neked kell a megvenni a lányodnak, amit akar, egy 25 éves srác többnyire már érett gondolkodású, vannak életcéljai és nem váltogatja a barátnőit 2 havonta. Ergo, nem csak egy lyuk lesz neki a sok közül...
Ha meg kihasználja a srác, akkor meg magának köszönheti a kiscsaj! Tanul belőle!
Mondjuk, nyilván azért 17 éves lánnyal kezd, mert egy kis csitrit könnyű meghódítani. Nincsenek akkora igényei, mint egy huszonéves lánynak(autó, ház, fél millás fizetés).
Összességében azt mondom, ha nem egy léhűtő senkiházi a csávó, hanem becsületesen dolgozik, akkor hagyjad neki. Ha csak állandó dugópartnernek kell a srácnak, akkor a kisasszony baja.
Apám és anyám között kilenc év különbség volt apám javára. Nagyszüleim féltették anyámat és aggódtak a házasságnál is. Elképedtek amikor egymásután jöttek a gyerekek. Nyolc testvérem van, egy szenzációs gyermekkorom volt. Apámat anyámat mindenki szereti. A nagyszülök hetvenvalahány évesen meghaltak, apám 96 évesen régen, anyám most már 93.
Szerintem kifejezetten egészséges ha a férfi az idősebb. Leginkább a hosszú vagy rövid kapcsolat a tét, de azt nehezen lehet megjósolni, inkább csak sejteni lehet.
Mindenesetre egy jotanács anyám szűzen ment férjhez és egyetlen férfi elég volt neki egyetlen életében.
27/
Ez most elgondolkodtatott egy jelenségen
Én 17 voltam, amikor összejöttünk, ő 27. Most 33 vagyok, még mindig együtt vagyunk.
Nem tiltották szerencsére, bár nem is lett volna értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!